Pink Friday

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! En deze schrijf ik deze week niet vanuit zonnig Barcelona, maar vanuit de trein in Nederland op weg naar mijn lieve steun & toeverlaat en collega Eline! We hebben elkaar door COVID19 zo weinig echt gezien dit jaar. We zoomen elke maandag ochtend en vaak ook nog op vrijdag met een borreltje erbij. Maar elkaar echt zien, elkaar even vastpakken hebben we al heel lang niet kunnen doen.

En we hebben veel te vieren samen! Overal is het nu natuurlijk Black Friday vandaag, maar bij Eline en mij is het vandaag Pink Friday! We gaan met PINK champagne proosten op:

-het nieuwe huis van Eline

-het feit dat we elkaar weer kunnen zien

-ATF en dat we opgewassen zijn tegen een pandemie samen!

-op de nieuwe Kirsten rugzak die we vorige week hebben gelanceerd

-dat we we samen de hele avond lekker kerstmuziek kunnen gaan luisteren, waar we allebei zo dol op zijn! 

-dat we echt onze glazen kunnen klinken ipv tegen het scherm van de computer! En ga zo maar door!

Ik vind het ZO fijn dat we elkaar weer gaan zien! Heb jij ook een fijne collega die je zo moet missen nu tijdens Corona? Dan snap je vast hoe excited ik nu deze blog typ op weg naar Eline!

Geniet van je weekend en ik hoop dat jij vanavond ook gezellig kunt proosten samen met een dierbaar persoon! Nu meer dan ooit ben ik me bewust van hoe belangrijk het is samen te zijn en lief te zijn voor elkaar! Tot volgende week; dan weer vanuit Barcelona!

Liefs Brechje

p.s. Nog t/m maandag zijn wij ook lief voor jou en krijg je bij besteding vanaf 29,95€ een gratis key-wallet naar keuze met de code BLACKFRIDAY! (Stop beide items in je mandje!)

All-time Favourites Bags bigger than life

Pink Friday bij ATF

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published