Nog maar 2 dagen...

....en dan zetten we de webshop weer op de winterstand en lanceren we de nieuwe wintercollectie. Dan komen de nieuwe winter juweeltjes online en kunnen we vol trots alles aan jullie laten zien. Het gekke hiervan is soms, dat het voor jullie nieuw is, maar wij hier op kantoor hebben al meer dan een half jaar tegen die modellen aan gekeken. Dus voor ons is de nieuwigheid er dan al wel een beetje vanaf nu. 

Toen we ruim een half jaar geleden de officiële samples binnenkregen, kozen we alle drie meteen een favoriet. En welke de mijne werd, wil ik vandaag met jullie delen; deze pillow bag. (pillow = kussen). Vaak als ik in de trein of in het vliegtuig zit, wil ik tegen iets aan liggen, maar dat lukt vaak niet omdat ik geen kussentje bij me heb. Toen kwam ik op het idee om een ATF shopper (die dus altijd tijdens de reis tussen mijn benen op de grond staat) in de vorm van een kussentje te maken. Zodat ik, als ik ergens tegenaan wil liggen, altijd een kussentje bij me heb.

In de praktijk is dit natuurlijk onmogelijk. Want een ATF shopper zit altijd bomvol en probeer die maar eens omhoog te houden tegen het raampje van het vliegtuig met enkel je hoofd en nek. Maar het zaadje was wel gepland voor een shopper in een kussenvorm. Lekker zacht en gemaakt van een heel luxe faux leather

Deze shopper geeft mij een heerlijk wintergevoel. Lekker bij de haard op de grond op een kleedje, samen met je lief, leunend tegen deze prachtige zwarte shopper. Zo zou ik het leuk vinden als jullie met deze shopper omgaan. Haha. Vanaf zondag is deze verkrijgbaar! 

Geniet van je weekend. Liefs Brechje

p.s. Eline’s winter favourite is de luipaard grijs en die van Jorien is de fishskin zilver! Ga deze maar opzoeken in de webshop zondag :-)

Pillow Bag

Kleine shopper pillow zwart

Kleine shopper zwart

kleine shopper zwart

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published