ATF & Covid....pffff het vergt wat geduld!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Bijna is het einde van september in zicht en begint het laatste kwartaal van 2020, is de herfst begonnen en komt eindelijk dan echt de nieuwe collectie binnen. Wat is het toch een raar jaar hè en wat is het echt niet altijd makkelijk.

Jullie weten inmiddels; ik ben de positivo zelve! Ik heb altijd geloof in de goede afloop en ga ook altijd van het positieve uit. Maar dit jaar en vooral nu in deze periode, vind ik dat niet altijd makkelijk. We hebben allemaal meer dan genoeg van deze hele Covid19 situatie en willen zo graag terug naar hoe het was. Maar als je graag controle hebt, met name in je eigen bedrijf, maar eigenlijk niks in eigen handen hebt momenteel, vind ik dat echt heel vervelend.

Neem nou de wintercollectie; deze zou eigenlijk 1 september online zijn gekomen. Maar de productie van deze items had vertraging, het transport naar Nederland had vertraging. Maar ook de aankomst en het inklaren bij de douane in Nederland hebben vertraging gehad. Met als gevolg dat de nieuwe collectie niet zoals altijd op 1 september online is gekomen, maar gisteren. Ruim 3 weken later. En leveren we deze items bij jou pas in week 41. Dat vind ik heel frustrerend. Ook is de collectie kleiner dan normaal, want we konden in februari/maart geen stoffen krijgen omdat alle fabrieken dicht waren. Gelukkig had ik nog leuke samples die ik, gelukkig, net iets eerder al had laten maken, waardoor we toch 8 nieuwe modellen hebben kunnen toevoegen aan onze collectie!

Maar ook de fotoshoot van de nieuwe collectie loopt niet zoals ik wil. We hebben al 3x de shoot moeten cancellen, ivm negatieve reisadviezen voor de locaties die we hadden geboekt, inclusief fotograaf en model. Dan word ik echt gek. Ik kan best mee bewegen en flexibel zijn, maar op een gegeven moment moeten we echt foto's hebben voor social media en de webshop. We kunnen nu geen strandfoto's meer laten zien. En dat vind ik toch wel lastig, dat ik er geen enkele invloed op heb. Gelukkig zijn jullie heel geduldig! En daar ben ik heel blij mee en dankbaar voor. We hebben, behalve wat lieve schatten die bijna niet meer kunnen wachten op hun black croco items, helemaal geen enkel commentaar gehad. Dank jullie wel!

Dank voor jullie vertrouwen en geduld! Het wordt in week 41 allemaal goed gemaakt! 

Liefs Brechje 

p.s. welke van de nieuwe items wordt jouw winter favourite? 

 

1 reactie

De rugzak natuurlijk 💕

Jen 27 september, 2020

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published