Nét als ik het liefste weg zou willen lopen, halen jullie me terug!

Lieve trouwe lezers van mijn wekelijke blog! Ik wil niet opnieuw zeuren over wat voor een rotdag ik heb gehad vandaag. Maar kort moet ik het toch even doen: de boot is opnieuw vertraagd. Heel veel uitleg krijgen we niet vanuit de rederij helaas. Overmacht noemen ze, slecht weer onderweg, problemen Suez kanaal, Covid19. Wat de exacte reden ook mag zijn, de boot komt pas de 22e aan in Rotterdam. Terwijl deze gisteren binnen zou zijn gekomen.

Toen ik vandaag werd gebeld kon ik echt wel huilen van wanhoop, van onmacht. Hoe krijg ik die spullen nou toch hier en hoe ga ik alle lieve dames die een pre-order hebben geplaatst dit nieuws vertellen? Geloven ze me nog? Cancellen zij niet massaal hun order? Je staat met je rug tegen de muur. Als eerste belde ik natuurlijk Eline. Wat gaan we doen? Hoe lossen we dit op? Want ik zit ver weg in Barcelona en Eline zit dichtbij alle klanten, elke dag via mail en telefoon. En dus is zij degene die mogelijke klachten moet opvangen. Dus hebben we dit meteen op Instagram en Facebook gezet. En hebben we een klein kadootje als goedmaker aangeboden; een sleutelhanger van ATF, voor al het geduld dat iedereen met ATF heeft.

Met de billen bloot dus. Dat is dan het enige dat je kunt doen. Ik loop niet snel weg voor problemen, maar vandaag wilde ik dat wel doen. En net toen ik op het punt stond weg te lopen van deze tegenslag...stroomde de inbox van Instagram vol. Terwijl ik dit typ krijg ik een traan in mijn ogen, echt waar. ALLEEN maar lieve berichtjes van fans."dit is overmacht, maak je niet druk". "wat lief die sleutelhanger, wij wachten wel hoor". "ondernemen is al zwaar genoeg nu in tijden van Covid, wij wachten nog wel even"...en ga zo maar door!

Een warm bad. Wat ben ik ongelooflijk trots op zulke geweldige fans! Dat de kopers van mijn merk mij door een tegenslag helpen, tja...daar heb ik echt geen woorden voor. DANK JULLIE WEL!

Liefs Brechje

all-time favourites

2 reacties

Hoe langer we moeten wachten, hoe blijer we zijn als de tassen binnen komen.
Een echte ATF’er steunt je in deze periode. Sterkte zodra het binnenkomt hebben jullie het druk genoeg

Reina Otto 24 mei, 2021

Hoi Bregje,

Zijn die leuke sleutelhangers ook los te bestellen?

Gr. Judith

Judith 24 mei, 2021

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published