Milano, wat een stad en vooral: wat een collectie!

Leuk dat je hier weer bent! Mijn naam is Brechje, ik ben de founder van dit geweldige grote-tassen-merk ALL-TIME FAVOURITES en elke week schrijf ik een blog om jou mee te nemen in mijn leven als female entrepreneur! Ik probeer deze blogs een beetje af te wisselen wat betreft onderwerp. Ik wil vertellen over de collecties uiteraard, de wind mee en de wind tegen, mijn challenges, het runnen van een bedrijf, het werken met personeel en ga zo maar door!

Deze week gaat het over de vijfde CITY uit onze CITY BAG collectie, namelijk MILANO. Deze disco groene tassen hebben al eerder in onze collectie gezeten en hebben we een aantal jaar op rij echt héél goed verkocht. Maar opeens was de stof op. We konden deze helaas nergens meer krijgen en daarom moesten we eind vorig jaar afscheid nemen van deze collectie. Totdat ik een berichtje kreeg van mijn stoffenleverancier afgelopen kerst. Er was ergens nog een rol te voorschijn gekomen en hij vroeg me of ik deze rol wilde hebben, hij was wel een stuk duurder dan eerst, maar ik zei meteen JA, koop die hele rol en laat me zsm weten hoeveel tassen we hiermee kunnen maken!

Helaas was dat niet een heel dikke rol. Maar wel precies genoeg om nog 1 laatste keer de hele familie te produceren: grote shopper, kleine shopper, XS shopper en de toilettas/bag-in-bag! Ik was zo blij. En nog steeds. Maar...hoe konden we deze familie intergreren in ons CITY BAG project? Daar hoefde ik niet lang over na te denken: deze "familie" moest door de kleuren een Italiaanse stad dragen. En we kozen voor Milaan. Want denk je aan Milaan, dan denk je aan rode Vespa’s en Fiat 500's, zwoele zomeravonden, shoppen en natuurlijk de Italiaanse vlag! En dan snap je dus meteen waarom wij deze shoppers tot de Milano bags hebben omgedoopt.

En dus reisde ik met de collectie naar Milaan en ik heb daar de leukste foto's kunnen maken, ook met dit te leuke rode FIATJE 500. Mocht je een citytrip naar Milaan op de planning hebben staan, dan MOET JE een tour boeken bij Luca van Vintage Tour. Hij is je privé-chauffeur en leidt je naar de leukste plekjes in Milaan. Je kunt deze tour met 3 personen boeken. Ja dat past echt in dit kleine autootje! Mijn vriend, bijna 2 meter, paste prima voorin naast Luca en ik zat op de achterbank met de hele collectie! Ongelooflijk he? Ook is er een avond tour, dan krijg je er een glaasje prosecco bij, toch te leuk na een dagje shoppen met je vriendinnen?

Ik ben al weer heel druk met de wintercollectie die we in september lanceren. Ik kan daar helaas nog niks over vertellen behalve dat we jou opnieuw meenemen naar geweldige steden in de wereld. We hebben nu New York, Tulum, Miami, Ibiza en Milano. 5 geweldige plekken in de wereld. In dit rijtje ontbreken er nog een heleboel, dus stay tuned!

Liefs Brechje

Milano Bags ATF

Milano Bags ATF

Milano Bags ATF

1 reactie

De groene tas heb ik echt al ruim 3 jaar, hij wil niet stuk 🤷‍♀️ Dus nu moet ik een goede andere rede verzinnen om een nieuwe ATF te kopen….. ik gebruik deze als werktas, heerlijk alles kan erin soms even zoeken maar ik weet zeker dat het erin zit, maar ook met een training als ik voor een hele dag eten drinken kleding enz moet meenemen, alles kan erin💖 het is een multifunctionele super fijne tas en het blijft een gave kleur ❣️

Chantal Heinsbroek 20 juli, 2022

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published