Meet ATFriend Leonie

Elke maand stellen we 8 vragen aan een ATFriend. En wat of wie is een ATFriend hoor ik je denken? Nou dat is een echte ATF fan, iemand die leuke foto's naar ons stuurt, enthousiast is op social media en vaak voorbij komt in de webshop. En deze maand stel ik jullie graag voor aan Leonie. Misschien herkennen jullie bepaalde foto's al van Leonie vandaag? Want sommige heb je misschien al wel eens gezien op Facebook op woensdag, onze "share your ATF moment" foto-dag? Ik mailde Leonie of ze het leuk zou vinden om 8 vragen te beantwoorden en daar kreeg ik zo'n leuke enthousiaste reactie op terug! Zie hier haar antwoorden:

1.Wat was je eerste item van ATF? En waarom kocht je juist die?

Als eerste kocht ik de roze doorzichtige tas. Ik was op zoek naar een strandtas en ik vond deze erg leuk, zo fel! En het kan tegen zand en water, dus ideaal als er een onverwachte golf aankomt!

2.Waar gebruik jij je ATF shopper(s) het meest voor?

Eigenlijk voor veel verschillende momenten; voor de boodschappen (het gevaar is, dat je ‘m zó vol stopt, dat ‘ie daarna nauwelijks meer te tillen is!), voor weekendjes weg, voor handbagage en strandtas (elke outfit behoeft natuurlijk een andere tas... daarom heb ik er stiekem ook best wel een aantal :-) En voor school! Als juf neem je toch veel spullen mee en deze tas is zó lekker ruim; alles past erin!

3. Wat is jouw All-time favoriete bezigheid?

Zeker op reisjes gaan met m’n gezin en vriendinnen!

4. We horen vaak dat ATF een soort feel good gevoel opwekt. Herken jij dat? En waar word jij nog meer blij van?

Ik herken dat zeker wel! Door dat felle kleurtje roze binnenin, blijft de tas dat ‘meisjesachtige’ houden, ook al is ‘ie stoer van buiten! Ik word blij van het feit dat er zoveel in past en als je de rits dichtdoet, je daar lekker niks meer van ziet! Maar stylish er vandoor kan gaan.

5.Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Hmm.. ik kan niet kiezen! Ik houd enorm van citytrips, lekker twee nachtjes weg. Maar ook van vriendinnenweekenden naar Ibiza, Marbella of Portugal. Maar wandelvakanties in Oostenrijk vind ik ook heerlijk! En heb ik al Azië of Amerika genoemd? Overal gaan m’n tassen mee naar toe! :-)

6. Wij bij ATF houden wel van een drankje, welke is jouw favoriet?

Mijn favoriet is een heerlijk versgemaakte cocktail aan het strand! Mooie sunset, vriend(innen) om me heen & muziekje op de achtergrond... Heeeeerlijk!

7. Welke kleur/print mis jij nog in de collectie van ATF?

Ik mis zelf nog die zebra print... erg leuk! Maar jeeee.. hoeveel tassen kan een mens hebben? Ik houd me dus nog even in!

8. Is er iets dat jij ons zou willen vragen?

Ik zou wel willen weten hoe je steeds die leuke prints bedenkt! Ik kan nu niks bedenken als nieuwe print, maar als jullie weer met iets nieuws uitkomen, denk ik; jaaaa.. zoiets wilde ik áltijd al! :-) en dan heb je mij weer!

Brechje: ik denk wel dat ik kan zeggen dat ik oog heb voor trends. Ik struin het hele internet af en volg veel op het gebied van trends/mode. Ook kijk ik heel veel rond. Ik lees veel artikelen, bladen, blogs, instagram. En daar haal ik veel inspiratie vandaan. Zo kan het dus zijn dat ik iets "spot" nog voordat het echt is doorgedrongen. En dat neem ik dan mee als ik aan de slag ga voor een nieuwe collectie. Soms ben je dan ook wel eens te vroeg. Zoals met de sjaaltjes. Die trend gaat echt pas komende zomer doorbreken aan tassen, in je haar, op het strand, etc en tja..dan ligt ie bij ons al een half jaar in de webshop zonder dat er echt oog voor is. Ik denk dat je de nieuwe zomercollectie echt heeeeel leuk gaat vinden. Nog even geduld; 1 maart komt deze online. Dank voor je leuke antwoorden Leonie en enthousiasme voor mijn merk.

Fijn weekend iedereen - liefs,

Brechje

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published