Meet ATFriend Annemiek!

Een paar weken geleden zag ik haar naam ineens weer voorbij komen in de webshop: Annemiek! Een fan van het allereerste uur. Nadat ze al tig ATF shoppers en andere items had gekocht in de afgelopen jaren, was het een beetje stil geworden. Totdat ze laatst dus weer opdook en toen heb ik haar meteen gemaild want ik vond het zo leuk om haar weer terug te zien en heb haar gevraagd of ze mee wil doen aan de maandelijkse rubriek "8 vragen aan een ATFriend". Ze zei JA!

1.Wat was je eerste item van ATF? En waarom kocht je juist die?

De grote python shopper in 2016. Ik zag een luipaard shopper op een strand in Ibiza en was op slag verliefd. Ik zocht online naar het merk en kwam uit bij ATF. Uiteindelijk vond ik de luipaardprint voor mijzelf net wat te heftig en koos voor de python. Het begin van een hele ATF-collectie!

2.Waar gebruik jij je ATF shopper(s) het meest voor?

Ik gebruik hem bijna dagelijks voor boodschappen en mee naar kantoor met een extra vestje en mijn eten erin. Verder is het natuurlijk de ideale tas om mee op vakantie te nemen omdat je dan én een lekker flexibele handbagagetas hebt én een super strandtas.

3. Wat is jouw All-time favoriete bezigheid?

Lekker eten en dan het liefst in een zuidelijk land.

4. We horen vaak dat ATF een soort feel good gevoel opwekt. Herken jij dat? En waar word jij nog meer blij van?

Jazeker! Het is het toefje slagroom op de taart; net meer dan gewoon even een tas aan je schouder hangen. En ik merk dat het niet alleen bij mij een feel good gevoel opwerkt, want ik word vaak aangesproken over de tas.

Verder word ik blij van mooi weer, tijd om buiten te zijn en als het goed gaat met iedereen die mij lief is.

5.Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Portugal! Zowel voor lange gezinsvakanties als voor mijn jaarlijkse mommy escape trips in mijn eentje. Het heeft zoveel te bieden. Van prachtige natuur die weer per streek zó verschillend is, tot hippe hotspots in de steden, cultuurhistorie en een perfect wegennet. Heerlijk klimaat en dito eten. Do I need to say more?

6. Wij bij ATF houden wel van een drankje, welke is jouw favoriet?

Ik kan niet kiezen! Dat verschilt per gelegenheid. Een Duvel op een terras, goede wijn bij het eten, een lekkere gin tonic in een club.

 

7. Welke kleur/print mis jij nog in de collectie van ATF?

Een canvas shopper in het grijs met de letters in laag contrast.

En geen kleur of print, maar wel een wens: een rugzakje. Ik heb een perfect rugzakje met de ritsen en vakjes precies op de goede plek. Zo eentje maar dan met een ATF-sausje zou perfect zijn.

8. Is er iets dat jij mij zou willen vragen?

Je bent in een paar jaar enorm gegroeid. Van alleen tot 1 medewerker en zelf inpakken, tot meerdere medewerkers en heb je je warehouse uitbesteed. Hoe ervaar je dat? Want het is eigenlijk een baan erbij.

Wat een leuke vraag! Ik ben natuurlijk APEtrots, maar ik ervaar het ook als best pittig. Want als je altijd alles zelf hebt gedaan en het nu ineens uit handen moet geven, maakt me dat onrustig. Als iedereen aan het einde van de dag de deur achter zich dichttrekt en naar huis gaat, gaat het bij mij altijd door. 24/7. Dus dat aan de ene kant. Aan de andere kant, vergen al die nieuwe mensen om je heen (intern en extern) ook bepaalde management skills, die ik niet van nature heb. Als founder ben je toch gewend om alleen te opereren. Dus dat geeft nog eens extra druk. Iedereen kijkt uiteindelijk naar mij; wat wil zij, welke kant wil ze op? Maar gelukkig heb ik een geweldige business coach van wie ik echt heel veel leer, vooral ook mbt leren delegeren en loslaten. En ook mijn allerliefste thuis denkt veel met me mee. En dat sterkt me weer. Ik kan niet overal goed in zijn!

Dank voor je antwoorden en je enthousiasme voor ATF, Annemiek!

Fijn weekend iedereen! Liefs Brechje

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published