Mag ik je wat vragen?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week wil ik je wat vragen...

Mijn collega Manon is onze SEO expert. (SEO= Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie, ook wel expert op het gebied van de vindbaarheid van onze website voor Google) En terwijl ze bij ATF 40 uur werkt, heeft ze ondertussen ook nog even een training gevolgd en deze succesvol afgerond deze week. Op het gebied van vindbaarheid en allerlei andere technische zaken van de website kan ik nog veel leren van Manon.

Zo leerde Manon mij deze week het belang van reviews op een website. Reviews? Ja een recensie of een ervaring. Tegenwoordig kun je op elke webshop wel een review achter laten. Over het product dat je hebt gekocht of over de service van een website. Vaak kun je ook een ster achterlaten (1, 2, 3, 4 of 5 sterren). Het geeft een nieuwe bezoeker van een site vertrouwen en het maakt het ook wat makkelijker om iets te kopen als je van anderen leest wat zij van het item vinden, toch?

Bovendien "rankt" Google de website daardoor ook hoger, omdat Google door het aantal reviews op een site kan zien dat het een betrouwbare site is. DUS: hier komt mijn vraag. Zou jij jouw ATF item op de site willen reviewen? Vertel alles wat je wilt vertellen, wat is fijn of niet fijn, waar gebruik je 'm voor, etc.

Het is heel makkelijk; ga naar de website waar je nu toch al bent, zoek jouw item (of items, want je kunt er natuurlijk meerdere reviewen), klik op "schrijf je eigen review" en je bent er. Het verschijnt dan nog niet meteen op de site, dus denk niet dat je iets verkeerds doet! Het duurt even voordat het zichtbaar is op onze site.

En weet je wat NOG leuker is, je krijgt er ATFriends spaarpunten voor! (ATFriends = ons spaarprogramma op de site, klik HIER als je meer info wilt hierover) Voor elke review krijg jij 250 ATFriends punten die worden bijgeschreven op jouw ATFriends account. Als je nog geen account hebt, kun je er HIER een aanmaken, dan spaar je altijd automatisch punten die je kunt inwisselen voor kortingsvouchers!

Jullie enthousiasme voor All-time Favourites wil ik heel graag belonen, want jullie zijn allemaal stuk voor stuk ambassadrices van mijn merk!

Dank jullie wel & fijn weekend! Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published