Kijk je stiekem ff mee?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week geef jullie een kleine inkijk in de nieuwe zomercollectie! Nog maar 2 weken, YES!

Ja want dan ligt een deel van de nieuwe collectie in alle winkels en in de webshop! Ja helaas pas een deel, want ook deze keer lopen er dingen anders dan gepland. De machines in Portugal, waar de hammamdoeken op worden geweven, zijn gecrasht. Voor ATF is een vertraging van een maand een grote teleurstelling, maar niet het einde van de wereld. (geloof me: als zo'n bericht mij bereikt is het wel even het einde van de wereld en kan ik niet meer normaal nadenken).

Dus die komen later, die super leuke handdoeken in zebra, luipaard en python. En ook een ander deel van de nieuwe collectie is later, namelijk de handmade collectie. Een super mooi nieuw luxe lijntje in de collectie van ATF. Deze bestaat uit 3 tassen met bijpassend toilettasje en zijn iets duurder dan de rest van de collectie. Maar wel ZO ONTZETTEND MOOI! Hier laat ik volgende week iets van zien.

Maar nu al het leuks wat wel op tijd is! Het allergrootste gedeelte van de collectie namelijk. In de animal print collectie, voegen we deze zomer ook de kleine shopper toe in zebra en luipaard en komt er een leuk klein "cross body" festival tasje in alle drie de prints. De topper van vorig jaar, de python turquoise shopper komt op veler verzoek, ook in size L. De blauw wit gestreepte tas, van zomer 2015, komt terug, maar nu in size S.

Maar nu de écht nieuwe items: er komt een geweldig lijntje met "swinging" pailletjes; in zilver met goud en zwart met zilver. Super gaaf. ook komt er nog een nieuw materiaal, dat heet change-change: dat is een materiaal dat verandert van kleur als je het beweegt, in groen en pink. Ik heb dat gecombineerd met gekleurde handvatten, echt heel gaaf! Dan hebben we een nieuwe sterrenprint in twee kleuren; ink blue en washed grey en komen er super vrolijke plamprints, rietenmandenprints en kreeftenprints! Als verwennerij ook nog de skuba collectie, het surfpakken materiaal in goud en zilver en als klapper óók nog een nieuwe jute/python combinatie! Vrijdag 16 februari gaat het gebeuren. Ik kan niet wachten.

En al deze nieuwe items hebben we gefotografeerd in Barcelona vorige week. Samen met topfotograaf Bobby en set-creative Dominique. Het leek wel zomer in Barcelona waardoor we echt heel mooi beeld hebben kunnen schieten. Ik laat hieronder vast een klein beetje zien om jullie een beetje lekker te maken.

En zo maakte onze nieuwe collega Amber, die komende week bij ons gaat beginnen, ook ons lekker op kantoor deze week. Zij is nu nog op Curaçao en is daar haar eerste ATF tas aan het testen en stuurde deze foto! Laat die zomer maar komen!

Fijn weekend! Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published