Je kunt wel wat kleur gebruiken!

Hebben jullie dat ook? Beetje wallen, grauwe huid, toch wat bleek als je een beige trui aan hebt? Na een boerennacht ben je nog steeds moe? Het zal de tijd van het jaar zijn, een tekort aan vitamine D, de kou en het vieze weer? En toen deze week ook nog iemand tegen me zei; Brech, je kunt wel wat kleur gebruiken was de maat vol!

Ik wilde nog even wachten met de lancering van onze nieuwe color blocking limited edition shoppers. Het leek me leuk om dit te combineren met de eerste lente zonnestralen. Of eind maart als de lente officieel begint. Maar ik had geen keuze dus. Het moest deze week!

Want niet alleen ik kan een kleurtje gebruiken. Ik denk dat jullie allemaal wel een beetje pips zullen zien zo aan het einde van de winter. Kleur op je gezicht, daar kan ik niet voor zorgen, maar kleur in je leven, dat kunnen we bij All-time Favourites wel regelen. En daarom stel ik vol trots aan jullie voor: onze PVC/vinyl/transparant/see-through tassen in PINK, GROEN en TRANSPARANT!

Op de vraag op Facebook in welke kleur jullie deze tassen graag in de collectie wilden hebben, werden groen en pink het meest genoemd. Dus met die informatie ben ik naar de fabriek gegaan. En heb de meest roze pink en de meest felle groen uitgekozen en heb daar deze collectie van laten maken. Ik ben er zelf heel enthousiast over en ik hoop jullie ook.

En wat is nou toch toevallig; ik kocht deze week gezellig tulpen voor in huis. Ze waren in de aanbieding bij de AH, maar waren nog helemaal in de knop. Beetje een verrassing welke kleur eruit zou komen en wat denk je...groen en pink! En nog meer toeval deze week; Louis Vuitton liet tijdens fashion week ook hun nieuwe vinyl shoppers zien en mag jij 3x raden welke kleuren zij hebben gebruikt?!

Geniet lekker van je weekend en als jij nou ook wat kleur kunt gebruiken, klik dan hier voor deze nieuwe kleurrijke collectie! Wacht niet te lang, want ze zijn in beperkte oplage gemaakt, dus op=op!

Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published