Je All-time Favourites shopper als handbagage – hoe zit het nou?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Mijn naam is Brechje en ik ben de founder van All-time Favourites (ATF). Ik heb ATF opgericht om drukke on-the-go vrouwen te helpen alles uit hun drukke dag & leven te halen. Met een shopper van All-time Favourites aan haar zijde, redt zij het met gemak om via de kinderopvang naar kantoor te gaan, om vervolgens via de supermarkt naar de sportschool en daarna in 1x door van het vliegveld naar het strand te gaan! Het is misschien wat veel op één dag, maar het lukt haar wel echt allemaal als ze haar leven meeneemt in een ATF shopper. Die belofte maken we jou en die komen we altijd na!

Een belangrijk gedeelte van deze belofte is het reizen met het vliegtuig. Want ja, ook dan is jouw ATF shopper je perfecte buddy! Ik denk dat één van de meest gestelde vragen op de klantenservice is, of de All-time Favourites shoppers mee aan boord mogen als HANDBAGAGE. JA! Dat mag. Ik kan het niet vaak genoeg uitleggen, want blijkbaar is het een ware zorg van jullie of het echt wel kan. Deze week nog, vroeg een vrouw: de regels van TUI zijn opnieuw aangescherpt rondom handbagage en nu zie ik de afmetingen die gelden bij TUI en die zijn echt veel kleiner dan de shoppers van ATF.

En daarom vandaag nog eens uitleg hoe het werkt aan boord. Je hebt vast op het vliegveld wel eens van die beugels zien staan, in de vorm van een koffer, bij de gate (zie ook foto onderaan de blog). Een soort koffer sjabloon: je handbagage moet in die ijzeren koffer beugels passen, anders mag deze niet aan boord. En daar gelden dus die vaste afmetingen voor: voor harde niet flexibele koffers of tassen. Als jouw koffer of harde tas groter is dan de aangegeven afmetingen, past deze niet in de bakken boven je hoofd en waarschijnlijk ook niet tussen je benen op de grond. Zo’n harde tas of koffer laat zich namelijk niet vervormen.

Maar onze tassen zijn zacht en flexibel: die kun je, indien nodig, altijd in die beugels proppen, mocht de grond-stewardess jou dit vragen om te checken of de shopper wel voldoet aan de regels. Het enige dat je moet doen, is je ATF shopper niet ram vol stoppen, want dan is de tas minder goed te vervormen. Onze shoppers zijn zo flexibel, die prop je altijd nog wel tussen wat koffers boven in de bakken. En als er geen ruimte meer is, past deze gewoon tussen je benen. Dus: maak je niet druk! Zorg ervoor dat de tas nooit zwaarder is dan toegestaan en zorg ervoor dat deze niet propvol is, zodat deze nog altijd te vervormen is. Ik ben deze blog nu aan het schrijven aan boord in het vliegtuig. Ik ben met mijn lief onderweg naar mijn broer die we een weekend op gaan zoeken en uiteraard heb ik een ATF shopper bij me: de grote shopper camouflage. Die ik boven mijn hoofd in de bakken heb gedaan. Op mijn schoot heb ik de ATF bag-in-bag/toilettas, waar mijn valuables in zitten. Dus mij kan niks gebeuren! Ik heb overal foto’s van gemaakt, dus scroll even naar beneden!

Geniet van je weekend, de herfstvakantie als je die hebt EN VAN JE VLUCHT!

Liefs Brechje

p.s. deze nieuwe bag-in-bag uit de GOLD LABEL collectie komt 1 november online (zie foto beneden)! Ben er ZO blij mee! Het woord toilettas past niet bij dit tasje als je het mij vraagt. Dit is echt meer een clutch en wordt standaard geleverd met het leren polskoordje!

All-time FAvourites handbagage

All-time Favourites handbagage

HAndbabage ATF

All-time Favourites handbagage

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published