JAAA we hebben weer eens wat nieuws!

Het leukste van een eigen merk hebben voor mij, is het bedenken en ontwikkelen van nieuwe dingen voor All-time Favourites. Ik zit bomvol ideeën. Gelukkig kan ik tegenwoordig beter focussen en weet ik wat ik als hersenspinsel of idee moet parkeren en wat ik wel echt moet gaan uitwerken en ontwikkelen.

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker. Sjaals die aan tassen worden geknoopt, of leuk in haren worden gedragen als haarband of om de nek worden geknoopt. Ik vind dat een super leuk stijltje. Het is een beetje een Frans stijltje. Officieel komt het idee ook van het luxe Franse merk Hermès. Zij brachten al in 1937 de prachtigste zijden sjaals op de markt, vaak met super mooie designs. Zo'n sjaal van Hermes kost al gauw €400,-. En dat is maar voor weinig mensen weggelegd.

Ik vind het juist leuk om fashion toegankelijk te maken. Dus...wat heb ik gedaan? Ik heb mijn designer Dominique gevraagd een ontwerp te maken voor een All-time Favourites sjaal. Ik wist wat ik wilde, ook de kleuren en wat erop moest komen te staan. En het fijne als je al zo lang samenwerkt: hij snapt altijd precies wat ik bedoel. We hoefden eigenlijk alleen een beetje de kleuren te finetunen.

De sjaal bestaat uit 6 kleuren. De basis is de kleur zwart. Dat leek me het mooiste voor de winter en ook het meest draagbaar. Daarna hebben we gekozen voor de kleur wit voor de lijnen en voor wat kleine details. Maar ik wilde ook wat kleur, anders werd het zo somber; paars voor het binnenste vlak en petrol blauw voor de pump in het logo. Maar toen waren we allebei nog steeds niet helemaal tevreden. Door de toevoeging van donker groen en bruin werd het ook nog een beetje chique. En was ie helemaal af!

Maar ja, toen stond het pas op papier. De volgende stap was het vinden van een fabrikant. Dat bleek lastiger want de producent van de tassen kon het niet. Ook de producent van de handdoeken kon me niet verder helpen. Na heel wat speurwerk is het me toch gelukt! En hier het resultaat!

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en...hij kost geen €400,- maar het leuke zachte prijsje van €19,95 --> ATF SJAAL

Fijn weekend!

Liefs Brechje

p.s. Quinty is al helemaal fan en stuurde ons deze foto vanaf haar vakantie in Miami. Hopelijk sturen jullie ook snel een foto van de sjaal in gebruik!

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published