Is ze gek geworden?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Ik ben Brechje en ik ben de founder van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in wat er op mijn pad komt tijdens het bouwen van mijn eigen merk.

Om te groeien als merk is het voor All-time Favourites heel belangrijk te blijven innoveren/nieuwe dingen uit te proberen. Dit om onze huidige fans te verrassen en om nieuwe klanten aan te trekken. De afgelopen jaren heb ik schoenen, clutches, rugzakken, schoudertasjes en iPhone hoesjes met veel enthousiasme op de markt gebracht: allemaal zonder echt succes helaas. Daar staat tegenover dat innovaties zoals het XS formaat, de handdoeken en het luxe GOLD LABEL wel het gewenste succes brachten. You win some, you lose some

Bezig zijn met de collectie en nadenken over hoe we als merk echt een autoriteit kunnen worden op het gebied van GROTE TASSEN vind ik de leukste twee dingen aan mijn “werk”. En daar hoort af en toe ook een knipoog, een grapje bij. Dus nee, ik ben echt niet gek geworden toen ik dit nieuwe item bedacht:

De ATF HONDENTAS

Na de zomer en na alle vakanties vallen we met ATF altijd een beetje terug. Iedereen gaat terug naar de routine en de ratrace begint dan weer voor veel drukke vrouwen. “Hoe zorgen we er nou voor dat we ook in oktober een beetje feelgood verspreiden?”, was mijn vraag. We ontvangen altijd veel foto’s van dieren in onze shoppers. Dierenvrienden sturen ons dan die foto’s met de tekst “ook mijn hond/poes/kat is fan van ATF”. Oktober is de maand van Wereld Dierendag..dus tel die twee bij elkaar op en dan snap je dit leuke uitstapje in onze collectie!

Je kunt deze geweldige limited edition DOGGY BAG nu al bestellen zodat deze in week 41 bij jou wordt geleverd! Zodra deze op is verdwijnt deze van de site en ga ik broeden op een nieuw model voor Dierendag 2022! 

Heel veel liefs!

Brechje

ATF hondentas

ATF hondentas

ATF doggy bag

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published