Ik ben ZO trots! Nu zijn we met z'n 3-en!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Mijn naam is Brechje Gondrie, founder van All-time Favourites en aan de hand van deze blog wil ik je meenemen in alles wat er op mijn pad komt om mijn eigen merk All-time Favourites groot te maken!

Na wat weken vol ellende lijkt het tij gekeerd en is er weer tijd voor leuke dingen! Zoals jullie allemaal inmiddels weten, bestaat All-time Favourites inmiddels uit 3 autonome webshops: de Nederlandse, de Spaanse en de Duitse. Deze shops draaien dus allemaal onafhankelijk van elkaar en hebben alledrie een eigen manager. Eline, al jaren mijn vaste kracht en steun & toeverlaat runt de Nederlandse shop vanuit Nederland. En ook is zij verantwoordelijk voor het warehouse. Dan runt Cristina de Spaanse webshop vanuit Brcelona en Verena, zij is nieuw, de Duitse webshop ook vanuit hier! En zo werk ik dus weer met 3 meiden en ben ik ZO TROTS! Deze week hadden we onze eerste meeting samen, helaas zonder Eline.

Ooit werkte ik al met 3 meiden op kantoor. Maar dat was nog in de tijd dat we All-time Favourites ook leverden aan winkels. En toen we besloten om helemaal te stoppen met B2B, moest ik ook 2 meiden laten gaan. En waren Eline en ik de twee krachten achter ATF. Eind 2020 is Cristina daar dus bij gekomen en sinds deze maand dus Verena. Het managen van personeel is niet mijn sterkste kant. Maar...ik moet zeggen dat het verhuizen naar Spanje en hiermee de afstand die is ontstaan tussen mij en mijn eigen bedrijf, heeft ATF maar ook mij lucht gegeven. En ik heb nu meer rust en geduld om mensen (lees: deze meiden) mee te nemen in mijn missie om van ATF het GROOTSTE grote-tassen-merk van Europa te maken! I.p.v. dat ik altijd alles het liefste zelf en alleen deed. 

Zo zie je, je bent nooit te oud te leren! Ik zal nooit de beste manager worden, maar ik hoop in ieder geval wel een leuke baas! 

Fijn weekend iedereen!

Liefs Brechje

Team ATF España

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published