Iedereen is gek op luipaard!

Everybody loves leopard. Echt waar. Niet eerder hebben we zoveel luipaard print items verkocht als dit jaar. De luipaard print is een echte all-time favourite; hij gaat nooit weg, soms is het wat hotter dan het andere jaar, maar uit is het nooit. Nel Veerkamp of Peggy Bundy ben je al lang niet meer als je met dit printje loopt. Nee, luipaard is echt helemaal hot dit jaar.

Sinds kort hebben we een plug-in in de website geïmplementeerd waarmee we heel goed bij kunnen houden wat nou het beste wordt verkocht. Welke kleur, welk formaat, etc. En dat levert natuurlijk heel leuke en vooral bruikbare informatie op. Zo was ik 100% overtuigd dat python onze nummer 1 is. Of het nou om grote of kleine shoppers, toilettasjes of wat dan ook gaat. Misschien ook omdat het mijn eigen all-time favourite is. Soort wishful thinking.

Nou daar kwam deze week dus iets heel anders uit; dit jaar verstoot de luipaard print de python print van de eerste plek. Echt waar. De verschillen zijn niet enorm groot. Maar ik was toch echt verrast. Of het nou om grote shoppers, kleine shoppers, toilettasjes of handdoeken gaat; in al deze categorieën is luipaard nummer 1.

En we merken dat ook als we samenwerkingen aan gaan met BN'ers en influencers. Altijd als we iedereen zelf lieten kiezen, kozen de meesten luipaard. Zo ook nog deze week. We hadden contact gehad met Monique Westenberg "Hazes". Nu heeft zij al een grote shopper luipaard, die deze en vorige zomer veelvuldig voorbij kwam op haar Instagram (incl matching handdoek). Toen ik haar vroeg welke kleine shopper ze wilde, koos ze voor luipaard. Opnieuw. Dus ik zei, die heb je toch al? Ja, maar die grote gebruiken we vaak op vakantie. Voor het door-de-weekse leven zou ik graag de kleine shopper luipaard kiezen.

Dus die hebben we opgestuurd. En dat leverde deze week deze fijne blije foto op. Die maar liefst (op het moment dat ik dit typ) 22300x is geliked! Hoe leuk is dat? Maar ook onze geweldige "ambassadrice" Quinty Trustfull is groot fan van de grote shopper luipaard, Monique Smit, Beertje van Beers, Renée Vervoorn en Tiger Elise plaatsten allemaal een toffe foto op hun social media met ons luipaard printje. Wat natuurlijk allereerst super goede exposure oplevert en...ook de juiste publiciteit want het zijn allemaal stuk voor stuk dames die het drukke on-the-go (mom) life vertegenwoordigen en ook nog leuke vrouwen zijn.

Net zoals wij allemaal toch? Want ik denk dat ALLE ATF gebruikers een paar dingen in common hebben: we leiden allemaal een druk bestaan, waarin haast/tijd tekort dagelijkse kost is, we willen alles uit het leven halen EN we willen er ook nog eens leuk bij lopen. BN'er of niet ;-)

Geniet lekker van het weekend en tot volgende week.

Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published