Hoe Covid19 ook effect heeft op All-time Favourites

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje en ik ben de oprichtster van All-time Favourites en met mijn wekelijkse blog neem ik je graag mee in wat er allemaal op mijn pad komt tijdens mijn missie om van All-time Favourites het grootste grote-tassen-merk van Europa te maken, dat drukke on-the-go vrouwen helpt alles uit hun drukke dag te halen, in stijl!

Op dit moment krijgen we veel vragen over wanneer we de nieuwe zomercollectie gaan lanceren op de site. Normaal gesproken is dat altijd in maart. Soms in de eerste helft, soms ook in de tweede helft van maart, maar wel altijd in maart. Maar dit jaar gaat dat niet lukken. En dat komt zeker door Covid19. 

Ik realiseer me zelf af en toe maar al te slecht hoe ver het effect van Covid19 rijkt. Bijvoorbeeld wat betreft transport. Er wordt op dit moment natuurlijk nauwelijkse gevlogen. Zo ver ben ik wel. Maar ik vergeet te bedenken dat niet alleen personen vliegen. Ook goederen worden normaal gesproken de wereld over gevlogen en dat gaat nu niet tot nauwelijks. En dus ontstaat er mega vraag naar alternatieve methoden: en dat is per boot. En wat gebeurt er als de vraag toeneemt en het aanbod gelijk blijft: enorme prijsstijgingen. Op dit moment wordt er soms 10x meer gevraagd dan een jaar geleden voor het vervoer van bijvoorbeeld 1 container per boot vanuit het Verre Oosten. En het is ook nog eens lastig om aan boord te komen. 

Dus ja: niet alleen hebben we last van Covid19 met de productie van de tassen, dat dit langer duurt dan normaal. Ook het vervoer staat onder druk. Met als gevolg dat we dit jaar veel later, pas in april, de nieuwe zomercollectie online zullen hebben. We moeten allemaal dus nog een beetje geduld hebben helaas. Daarom ben ik ook aan het kijken naar alternatieven dichtbij huis in Europa. En dat vind ik heel leuk! Binnenkort vertel ik meer over deze nieuwe luxe lijn die ik aan het opzetten ben, van shoppers die helemaal met de hand worden gemaakt in Spanje met recycled plastic! Dus niet alleen goed voor het milieu, maar we steunen hiermee ook de Spaanse/Europese economie! LEUK!

Fijn weekend, liefs Brechje

Brechje Gondrie

 

1 reactie

Met de trein laten komen!

JPAG 08 maart, 2021

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published