Het zijn de kleine dingen die het doen!

Hola chicas, hier ben ik weer vanuit Barcelona met mijn wekelijks blog. De tijd blijft maar vliegen hier in Barcelona. En ze zeggen dat de tijd vliegt als je plezier hebt toch? (time flies when you're having fun) En zo is het ook. Ik kan nu na ruim 2 maanden echt hardop zeggen dat het fijn is hier in deze nieuwe woonplaats en dat ik plezier heb. Ik weet eigenlijk niet hoe lang er voor staat dat een huis als een thuis gaat voelen? Weet jij dat? 

De week begon super goed met Singles Day. Voor mij een nieuw fenomeen, waar wij als webshop ook aan mee hebben gedaan. Met de code {single} kreeg je afgelopen maandag de verzendkosten gratis. En daar is flink gebruik van gemaakt. Een dag speciaal verzonnen voor alle singles, maar die eigenlijk symbool staat voor jezelf en jezelf eens verwennen. Single of niet single. Ik heb hier in Spanje helemaal niks meegekregen van dit fenomeen Single Day. Volgens mij slaan ze die hier over, ik ga het eens uitzoeken. Is natuurlijk wel belangrijk voor mij voor volgend jaar voor de Spaanse webshop. Ergens in de komende weken gaat deze dan eindelijk live. Echt heel spannend. 

En om de Spaanse dames ook te enthousiasmeren heb ik iets heel leuk klein nieuws bedacht. Aan alle kleine items van All-time Favourites (toilettas, make-up tas, portemonnee) hangt het oud-Hollands dubbeltje, voor een extra beetje geluk in het leven. Maar dat dubbeltje heeft hier natuurlijk weinig betekenis. Daarom heb ik een beetje rondgevraagd of er hier, vóór de euro, ook een geluksmuntje was. En ja dat was er; het 25 pesetas muntje, met een gat in het midden. Ik heb mijn designer gevraagd hier een ontwerp voor te maken, dat is nu in de fabriek en dus bungelen er vanaf volgend jaar twee geluksmuntjes aan de kleine ATF items! Leuk he? Het zijn de kleine dingen die het doen!

Geniet van je weekend, liefs,

Brechje

Dubbeltje

25 pesetas

Muntje Spanje

 

 

2 reacties

GEWELDIG nu 2 muntjes aan je tas. Dat moet GELUK brengen.

LYA 22 november, 2019

Heerlijk om te leven lieverd. En hoe leuk dat muntje💖 Gaby

Gaby Stroop 16 november, 2019

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published