Het festivalseizoen is begonnen!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! De zomer is echt begonnen en deze warme temperaturen komen exact op het juiste moment! Want hierdoor konden we deze week buiten ons afscheidsdineetje houden van Amber en had ik mijn halfjaarlijkse retraite met mijn business coach heerlijk buiten in de zon.

Het is echt ZO fijn dat we ons niet meer hoeven bezig te houden met het inpakken van jullie bestellingen, met de overgang naar dit warme weer is het nog drukker in de webshop en is dus de overgang naar een externe partij perfect getimed. En nu kunnen we jullie allemaal zo snel mogelijk je favoriete ATF bag bezorgen!

Amber heeft haar stage deze week afgerond en zij heeft een 7,5 gekregen voor haar onderzoek, heel knap. En dat wilden we natuurlijk wel even vieren. Gelukkig komt ze in de zomer nog even een paar weken terug om ons te helpen met de klantenservice. En per 1 september hoop ik een nieuwe kracht te hebben gevonden en aangenomen die de klantenservice op zich gaat nemen. Tegenwoordig gaat dat via Whatsapp, Facebook, Instagram, mail en telefoon. De ontwikkelingen en veranderingen gaan zo snel! De vacature komt volgende week online en ik zal deze dan ook hier delen. Wie weet kennen jullie wel iemand?

Deze warme temperaturen zijn ook heel goed voor het festivalseizoen dat volop is begonnen. De hele stad hangt vol met aankondigingen van festivals. En in elk magazine dat je openslaat gaat het over festivaloutfits en welke festival-musthaves je dit jaar weer moet hebben. Mijn collega's Layla en Amber vertellen me zo vaak welk festivalletje zij weer gaan bezoeken. En ik....ik houd het wat betreft festivals enkel bij dit festivaltasje op de foto haha! Jij? Ben jij een echte festivalganger?

Ik moest flink zoeken naar een foto van mijn eerste festival in 2010, A Day at The Park. Het was super leuk, maar daarna ben ik niet meer naar een ander festival geweest. Ik ga liever heel lang borrelen op een terras waarna een borrel uitmondt in een diner en het diner in een lange zomeravond! Dus ook zonder festivals zijn onze cross body bags (ook wel festival bags) ideaal voor dit soort middagen en avonden! Lipgloss, portemonnee, sleutels, telefoon en klaar!

EN....je krijgt dit weekend 10% korting op onze kleine "cross body" tasjes! Of het nou een terrasje wordt of toch een festival, jij kunt nu voor beide gelegenheden het ideale tasje scoren! Gebruik FESTIVAL bij het afrekenen!

Leuk toch? Fijn weekend en geniet van het zonnetje.

Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published