Het belangrijkste is binnen!

Jaaaa nog maar 5 dagen en dan verhuizen we naar onze nieuwe showroom cq nieuw kantoor. Ik ben de afgelopen weken op pad geweest om de leukste meubels, kasten en stoelen te kopen zodat we er een gezellige fijne werkplek van kunnen maken, met als rode draad: de kleur pink. Woensdag wordt alles geleverd, maar het belangrijkste is er al.

De roze Smeg koelkast! Van deze koelkast droom ik al jaren. Ja, in de kleur rose en nee, die zou mijn huis nooit in komen want dat zou manlief niet kunnen waarderen. Dus toen ik tekende voor deze nieuwe showroom, waarin geen keuken met inbouwkoelkast zit, wist ik meteen: dit is mijn kans! Deze week werd deze al geleverd en hij staat nu in z'n eentje in die grote ruimte op ons te wachten. Volgende week kunnen we 'm vullen met heerlijke wijn en bubbels! Ik kan niet wachten.

Verder deze week weer een leuke week achter de rug. Ik was vorige week jarig en ben een weekendje-weg geweest met mijn lief naar Barcelona en mijn grote shopper tie dye kaki, die ik als handbagage bij me had. We krijgen bijna dagelijks emails binnen van mensen die zich afvragen of de tas mee mag aan boord. JA dat mag! Ik reis sinds ik All-time Favourites ben begonnen nooit meer niet met deze tassen. Ze zijn zo handig om mee te reizen: ze passen altijd wel tussen twee koffertjes boven in de bak. En als er geen plek meer is, zet ik 'm met hetzelfde gemak tussen mijn benen op de grond, want dat mag ook. Mocht jij er ook nog meer informatie over willen, lees dan even deze oude blog uit zomer 2017.

Veel mensen zijn op vakantie momenteel en dat levert heel veel mooie vakantie kiekjes op. We proberen alle foto's die we krijgen op Instagram Stories te zetten, dus hou het in de gaten, wie weet komt de jouwe daar ook voorbij. Zo plaatste Anouk Smulders deze week een super mooie foto van de zilveren neoprene shopper tijdens haar vakantie. Ook had onze python shopper deze week haar TV debuut! Ik kreeg een foto door geappt van mijn oud-collega Manon die Patty Brard met haar man en Dave Roelvink op TV zag met de python shopper en ook nog echt goed in beeld! Te grappig.

Volgende week geen blog van mij, dan komt er weer een ATFriend aan het woord en vrijdag 24 augustus kan ik jullie onze nieuwe plek laten zien! Stay tuned!

Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published