Heb het even gehad!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Mijn naam is Brechje en ik heb All-time Favourites opgericht. Een opgewekt, stoer en stijlvol grote-tassen-merk dat drukke on-the-go vrouwen helpt alles uit hun drukke dag te halen! Opgewekt is absoluut een kenmerk dat hoort bij All-time Favourites. En aangezien ik mijn eigen DNA in All-time Favourites heb gestopt, kan ik met recht zeggen dat ik ook een opgewekt persoon ben. 

Maar heel soms lukt het me niet om opgewekt te blijven. En zo'n moment heb ik nu. Nee ik mag niet klagen, mijn dierbaren zijn allemaal gezond en ik ook, ik heb een huis en dak, etc etc. Zelfs in tijden van Covid19 draait de business lekker door en mag ik wonen in de stad waar ik het meeste van houd: Barcelona. Maar toch...die ene boot, ja die boot die dwars lag in het Suezkanaal die mijn zomer-zending uit het Verre Oosten drastisch vertraagde, zorgt nog steeds voor ellende. Eerst stond de ETA (= Estimated Time of Arrival) van de boot gepland op eind maart, dat werd 10 april, dat werd 18 april, dat werd 3 mei, daarna 10 mei en nu is de aankomst wéér vertraagd naar 13 mei. Ik word daar helemaal koekoek van. Iedereen wacht met smart op haar zomer-order! En als je denkt dat als de boot op 13 mei aankomt in de haven, jij op 14 mei je order binnen hebt, dan heb je het mis...vaak zitten er dan ook nog 4 dagen tussen voordat die goederen aankomen in ons warehouse, dan moet alles worden uitgepakt, geteld, om vervolgens weer te worden ingepakt in die leuke roze zakken, op weg naar jou!

Mocht je denken, ja dat is inderdaad allemaal best kl*te. Dan houdt het nog even niet op. Want..je hebt vast ook gehoord over de verschrikkelijke situatie in India momenteel. Het is daar nu zelfs zo erg dat er niks het land uit of in mag. En dus ook geen stoffen. Juist nu ik zo lekker bezig ben met het opzetten van ons nieuwe GOLD LABEL; de luxe lijn van All-time Favourites. Voor de ontwikkeling van deze tassen, koop ik recycled plastic in (oude visnetten) waar in Spanje met de hand de mooiste tassen van worden gemaakt. Maar dat wordt nu dus onmogelijk gemaakt door de toestanden rondom Covid19 in India. Dus lanceren we deze nieuwe lijn pas in juni. Grrrr.....

Geduld, niet mijn sterkste kant. Deze wordt momenteel behoorlijk op de proef gesteld. Poh. Maar goed, ik kan niets anders doen dan me eraan over geven en even stilstaan bij de situatie in de wereld waar ik toch niks aan kan veranderen. Daarom koop ik maar even een leuk tijdschrift en ga ik dit weekend maar een beetje lezen in plaats van me te druk te maken!

Heb nog even geduld lieve dames! 

Liefs Brechje

De grote tassen van All-time Favourites

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published