ATF Hand Luggage —Will it Fit?

Handbagage & All-time Favourites - hoe zit het nou?

Leuk dat je hier weer bent en mijn blog leest. Mijn naam is Brechje en ik ben de founder van All-time Favourites (ATF). Ik heb ATF opgericht om drukke on-the-go vrouwen te helpen alles uit hun drukke dag & leven te halen. Met een shopper van All-time Favourites aan haar zijde, redt zij het met gemak om stylish via de kinderopvang naar kantoor te gaan, om vervolgens via de supermarkt naar de sportschool en daarna in 1x door gaat voor een borrel op het strand! En…in dit drukke bestaan hoort ook stijlvol reizen! Want onze tassen zijn ook echt ZO FIJN ALS HANDBAGAGE! 

Want ja, ook dan is jouw ATF shopper je perfecte buddy! Ik denk dat één van de meest gestelde vragen op de klantenservice is, of de All-time Favourites shoppers mee aan boord mogen als HANDBAGAGE. JA! Dat mag. Ik kan het niet vaak genoeg uitleggen, want blijkbaar is het een ware zorg van jullie of het echt wel kan. Deze week nog, vroeg een vrouw: de regels van TUI en Ryanair zijn opnieuw aangescherpt rondom handbagage en nu zie ik de afmetingen die gelden bij hun en die zijn echt veel kleiner dan de shoppers van ATF.

En daarom vandaag nog eens uitleg hoe het werkt aan boord. Je hebt vast op het vliegveld wel eens van die beugels zien staan, in de vorm van een koffer, bij de gate (zie ook foto onderaan de blog). Een soort koffer sjabloon: je handbagage moet in die ijzeren koffer beugels passen, anders mag deze niet aan boord. En daar gelden dus die vaste afmetingen voor: voor harde niet flexibele koffers of tassen. Als jouw koffer of harde tas groter is dan de aangegeven afmetingen, past deze niet in de bakken boven je hoofd en waarschijnlijk ook niet tussen je benen op de grond. Zo’n harde tas of koffer laat zich namelijk niet vervormen.

Maar onze tassen zijn zacht en flexibel: die kun je, indien nodig, altijd in die beugels proppen, mocht de grond-stewardess jou dit vragen om te checken of de shopper wel voldoet aan de regels. Het enige dat je moet doen, is je ATF shopper niet ram vol stoppen, want dan is de tas minder goed te vervormen. Onze shoppers zijn zo flexibel, die prop je altijd nog wel tussen wat koffers boven in de bakken. En als er geen ruimte meer is, past deze gewoon tussen je benen. Dus: maak je niet druk! Zorg ervoor dat de tas nooit zwaarder is dan toegestaan en zorg ervoor dat deze niet propvol is, zodat deze nog altijd te vervormen is.

En wat ik stiekem altijd toch een beetje leuk vind, als ik easy travel met mijn ATF shopper, dat ik al die hassle zie van mensen met koffertjes, ze moeten open en dicht, het duurt allemaal zoveel langer dan met een shopper. En dat die mensen dan eindelijk bijna in het vliegtuig zijn, dat dan alsnog het koffertje wordt ingenomen omdat er teveel koffertjes als handbagage in het vliegtuig zijn meegenomen. En ik gewoon lekker door kan lopen het vliegtuig in. Want dit overkomt je dus NOOIT met een zachte tas. Want die kan altijd tussen je benen ook al zijn alle bakken in het vliegtuig vol. Fijn toch? Ik zou dan al die mensen even op ATF willen wijzen! En, ook al zo fijn, op je bestemming heb je ook meteen je strandtas en boodschappentas bij je! Handig; daar houden wij van ATF van!

Geniet van je weekend, van je vakantieplannen die je aan het maken bent en VAN JE VLUCHT! Voor nog meer uitleg in de vorm van een video, klik dan hier!

Liefs Brechje

All-time FAvourites handbagage

All-time Favourites handbagage

Handbagage ATF 

 

3 reacties

En mag de tas ook mee met Ryanair? Die hebben zulke kleine tasformaten

Claudia

Geldt dit ook voor de grote maat shopper? Mvg Jill!

Jill

Klopt helemaal! Vanmorgen nog gevlogen met koffertje en ATF tas. Mocht gewoon mee! Zijn gewoon toppers ( de tassen)

Aurelia

Plaats een reactie

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.