Grote shopper, kleine shopper of XS shopper?

Het is weer weekend dus tijd voor mijn wekelijkse blog. Deze week is deze weer geschreven vanuit Nederland en niet vanuit Barcelona, waar ik sinds september woon om ATF España op te zetten. Want ik ben weer even hier om wat dingen te regelen in Nederland.

En dus had ik deze week mijn grote shopper weer ingepakt voor een week Nederland. Maar als ik dan met die grote shopper reis, als handbagage, mis ik weer mijn kleine shopper als dagelijkse werktas om mijn laptop bijvoorbeeld elke dag mee naar werk te nemen. En op de momenten dat ik alleen even de stad in ga ‘s avonds voor een drankje, mis ik weer mijn XS shopper. En zo loop ik altijd als ik Nederland ben te hannesen met tassen, als eigenaar van een tassenmerk, hoe vind je die?

Uiteraard kan ik op kantoor altijd een shopper pakken en gebruiken. Dat is het niet. Maar dan heb ik in een week drie verschillende tassen met allemaal verschillende dingen erin. Ik ben nu na een paar maanden wonen in Barcelona en reizen naar NL een beetje zoekende hoe ik nou het beste “light travel”. Zonder eigen huis, maar logeren bij familie, hotels en werk. 

Wist jij eigenlijk dat we drie formaten shoppers hebben in de collectie? De grote shopper, waar het avontuur allemaal mee is begonnen. De ideale tas om mee te reizen, naar de sauna te gaan, sporten, strand en weekendjes-weg. Dan hebben we ook de kleine shopper. Deze is weer ideaal voor dagelijks gebruik: perfect om mee naar je werk te gaan, wat extra boodschappen mee te doen en direct door te gaan naar de sportschool. 

Het nieuwste formaat is de Shopper XS, ook wel de grote handtas! Dit is voor ons doen een echt kleine shopper. Hier past je portemonnee, een kleine laptop en wie weet een trosje bananen in. Een grote handtas voor als je gewoon even wat gaat drinken, een hapje gaat eten of simpelweg niet veel mee hoeft te nemen.

Voor elk moment heb ik mijn favoriet! Maar hoe zit dat bij jou? Welk ATF formaat is jouw life-saver

Op deze foto kun je de verschillen goed zien! Geniet van je weekend en als je nog tips hebt hoe ik nou het makkelijkste met ATF shopper heen en weer kan peddelen tussen Ams & Bcn, hoor ik het graag!

Groet, Brechje 

Shoppers ATF

3 formaten

Kleine shopper luipaard

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published