Grote en kleine kado's dit jaar

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje en ik ben de founder van All-time Favourites en schrijf wekelijks een blog vanuit mijn nieuwe woonplaats Barcelona waar ik All-time Favourites Spanje op aan het zetten ben. 

Ook in Spanje bij mij is het bericht hard aangekomen dat het in Nederland niet goed gaat met de Corona cijfers. Zo slecht zelfs dat jullie in een lockdown zijn gestopt. Zijn gezet klinkt beter. En dat betekent voor mij ook dat ik de beslissing heb moeten nemen dat ik niet naar Nederland vlieg en ik ook niet de kerst met mijn familie kan vieren. Dat was een flinke klap, zeker na al zo'n zwaar jaar waarin we elkaar zo weinig hebben kunnen zien.

En dat is voor jullie allemaal niet anders. Hoe graag hadden we samen dit verschrikkelijke jaar af willen sluiten, met onze allerliefsten dichtbij ons? We moeten nog even doorbijten allemaal. En dus vier ik voor het eerst dit jaar kerst in Spanje. Ook wel eens leuk toch? Zo probeer ik er maar elke keer weer iets positiefs van te maken. En stuur ik mijn kado's gewoon per post naar Nederland. Groot en klein.

Ja ook klein; want we zijn misschien wel een grote-tassen-merk, All-time Favourites heeft ook de leukste kleine items, voor de kleinere budgetten tot €50,-:

Nu is €50,- natuurlijk geen klein budget, maar ik wilde gewoon even laten zien dat we ook andere items aanbieden dan alleen maar shoppers, die dan weer €69,95, €79,95 of €89,95 zijn! 

Dit is mijn 1 na laatste blog van 2020. Volgende week is het weer tijd voor De Vrouw Achter de Tas en dan ben ik er dit jaar nog 1x met een overzicht van mijn hoogtepunten en dieptepunten van 2020 op Oudjaarsdag.

Ik wens je, ondanks alles, heerlijke feestdagen toe volgende week!

Liefs Brechje

p.s. Hoe vind je de leuke kerstsfeer in de webshop? En als je op het leuke kerstmannetje klikt rechtsonder, zie je nog iets leuks :-) 

Blog All-time Favourites

 

 

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published