Groeten uit Mexico!

Mexico, Mexi-iiiico - Oh land van al mijn dromen, met je gitaarmuziek bracht je de romantiek, voor hem en mij. Mexico, Mexi-iiiiiiiico, ik blijf er altijd wonen, je bent me alles waard, een paradijs op aard, ja dat ben jij! Kennen jullie dit liedje nog van Zangeres Zonder Naam? Zo voel ik me momenteel helemaal! Want ik ben samen met m'n lief in Mexico en schrijf mijn wekelijkse blog vandaag met de zon op mijn gezicht. Heerlijk. Ik ben hier natuurlijk vooral om te relaxen en bij te komen van het drukke jaar. Maar ik heb ook de nieuwe zomercollectie bij me. Niet alles, want dat paste niet in mijn koffer. En ben ik alvast wat mooie foto's aan het maken voor Facebook, Instagram en de website. Terwijl bij jullie nu de kerstdrukte in volle gang is en het buiten vies en koud weer is, geef ik je hierbij wat heerlijke zomerse sneak previews van de nieuwe shoppers zodat je even weg kunt dromen.

Ik wil nog niet teveel laten zien, want dan is de verrassing straks in februari weg! Vanuit Mexico-Tulum wens ik je een heerlijke kerst toe. Ga er lekker van genieten. Mocht jij ook lekker naar de zon vliegen; vergeet je ATF shopper dan niet!

Volgende week blik ik terug op 2018 en vertel ik je mijn hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Groeten vanuit Mexico - liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published