Goed nieuws: ANIMAL PRINTS blijven hot!

Ja daar ben ik weer vanuit zonnig Barcelona met mijn wekelijkse blog! Ik heb er altijd veel plezier in om hier even voor te gaan zitten en te bedenken wat ik deze week weer met jullie wil delen. De ene week gaat dat makkelijker dan de andere. Deze week ging het me weer makkelijk af! Want ik heb goed nieuws!

Zoals jullie weten ben ik in 2011 begonnen met het maken van de grote python shopper. Waarom python en geen polka dot? Nou, omdat ik de pythonprint een heel stijlvolle print vond en vind. Als je zo'n grote tas gaat ontwikkelen dan moet een print wel passen op zo'n groot vlak van een tas. Ik vond dat python hier heel goed bij paste. De tweede print die ik later toevoegde was de luipaardprint. Niet omdat ik zelf zo gek ben van deze print, maar omdat jullie er zo gek van zijn. De luipaardprint is in Nederland echt heel hot! (hier in Spanje bijvoorbeeld zie je nauwelijks deze print). Daarna volgde de zebraprint omdat ik vond dat dit ook een all-time favourite is; een print die eigenlijk nooit uit is. De allereerste collectie van All-time Favourites bestond uit: python, zebra, luipaard, denim blauw en blauw/wit gestreept. In mijn ogen waren (en zijn) dit echte klassiekers die helemaal pasten bij onze merknaam All-time Favourites.

Maar wist ik veel dat de animal prints ZO HOT zouden worden als dat ze nu zijn? Jaar in jaar uit komen ze terug of blijven ze eigenlijk. Ik las deze week het goede nieuws dat ook deze winter de animal prints helemaal hot zijn! Dat is toch super goed nieuws voor jou en mij? Dat betekent dat je ook de hele winter lekker met je animal print ATF shopper eropuit kunt én er stylish en volgens de laatste trends bij loopt. En als je die grote shopper te groot vindt voor de winter, hebben we deze ook als kleine shopper en als XS shopper! (deze laatste is eigenlijk meer een grote handtas)

Om de merknaam All-time Favourites waardig te kunnen dragen moet je 2 dingen doen: kwaliteit brengen en de juiste prints in je collectie hebben. Want alleen dan gaan items lang genoeg mee om een klassieker of wel een all-time favourite te worden! En ik denk dat we dat heel goed doen! 

Geniet van je weekend! Liefs Brechje

Kijk hier de XS shoppers van All-time Favourites, ideaal voor de dagen dat je niet zoveel hoeft mee te nemen! (zwart croco komt eind sept binnen!)

handtas slangenprint All-time Favourites

handtas tijger All-time Favourites

grote handtas All-time Favourites luipaard

grote handtas All-time Favourites python

grote handtas All-time Favourites zwart croco

grote handtas All-time Favourites zebra

 

 

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published