Gelukkig Nieuwjaar!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! De eerste van 2021 deze keer en wat staat ons toch allemaal te wachten? Ik heb net even mijn eerste blog van 2020 teruggelezen. De Spaanse webshop was toen net een week open en vol trots schreef ik over mijn eerste maanden in Spanje en vol goede moed over de maanden die eraan zaten te komen. Er was nog geen vuiltje aan de lucht. Het duurde overigens nog wel een blog of 12 voordat de lucht wel grijs werd en later zelfs zwart.

Maar we hebben dat lastige 2020 overleefd en nu Spanje en Nederland zijn begonnen met vaccineren, hoop ik dat we nog vóór de zomer echt terug kunnen naar het echte normaal. Niet dit nieuwe normaal, maar naar de tijd zoals het "vroeger" was. Knuffelen, (al zou ik het niet erg vinden als we in Nederland stoppen met 3x kussen bij een begroeting - hoe kijk jij hier tegenaan?) gewoon weer zonder angst dicht op elkaar staan, mijn ouders vastpakken zonder dat ik bang ben hun ziek te maken. Lekker de kroeg weer in, de club weer in en dansen totdat je erbij neervalt! Reizen, op vakantie gaan, etc! Ik kan niet wachten.

Maar....er zijn ook andere dingen waar ik niet op kan wachten en die hebben met All-time Favourites te maken:

- in de loop van deze maand openen we de Duitse webshop en gaan we dus ook Duitsland gek maken van onze hippe en handige grote shoppers. Ik heb er echt super veel zin in. Het wordt wel spannend en het is voor mij een heel georganiseer om nu 4 shops te runnen: NL, Spanje, Duitsland en de mannenwebshop. Focus is key dus! Hoe zal Duitsland gaan reageren? Er shoppen al best veel Duitsers in onze Nederlandse webshop. Dus wat gaat er gebeuren als zij straks ook in hun eigen taal kunnen shoppen bij ons? Duitsers zijn daar erg gevoelig voor is mij verteld! Zo spannend!

- dit jaar komen dan eindelijk aan elke rits van de accessoires niet 1 geluksmuntje, maar 3! Ook het Spaansje geluksmuntje (25 pesetas) en het Duitse geluksmuntje (1 pfennig) zullen aan de ritsen bungelen. Ik weet dat ik er geen stuk meer door zal verkopen, maar dit zijn de kleine dingen, de details, die All-time Favourites All-time Favourites maken! En ik word er zelf heel vrolijk van.

- dit jaar moet ook een kleine doorbraak voor All-time Favourites in Spanje betekenen. 2020 was niet een goed jaar om als nieuw buitenlands merk Spanje te veroveren. Om met grote tassen de Spaanse harten te veroveren, moet je van goede huize komen. De Spaanse dames zien de relevantie van een grote tas nog niet zo in, zoals wij dat wel in Nederland doen. Dus heb je tijd nodig. Maar moeten de tassen ook zichtbaar zijn op de stranden, in de parken, op de vliegvelden etc. En met een total lockdown was dat natuurlijk onmogelijk. Samen met mijn collega Cristina ga ik echt alles op alles zetten om dit jaar ATF echt op de kaart te zetten in Spanje! Zodat als jullie naar Spanje op vakantie gaan, jullie niet de Nederlanders meer herkennen aan een ATF shopper, maar ook de Spaanse chicas!

- ook dit jaar komt er weer een mooie samenwerking aan met een BN'er EN gaan we in oktober echt iets heel tofs lanceren! Ook komen er, zoals je van ons gewend bent, weer elke maand de leukste winacties en zullen we proberen om met onze nieuwsbrieven en Instagram & Facebook posts, jou te inspireren en te enthousiasmeren! Ook blijven we doorgaan met de maandelijkse rubriek: De Vrouw Achter de Tas. Dus 2021 gaat veel leuks brengen! (Mocht jij het leuk vinden hieraan mee te doen, stuur me dan even een mailtje: brechje@alltimefavourites.nl.)

Er is heel goed weer voorspeld voor komend weekend in Nederland, dus geniet er lekker van. En hou vooral vol. Pfff....valt niet mee nu alles in lockdown is. 

Heel veel liefs!

Brechje

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published