Fun in the sun!

Wat hebben we geboft afgelopen week met het weer he? Fluitend fietste ik elke dag naar de zaak. Lekker weer betekent vooral: er heerlijk op uit gaan. De parken in de stad lagen vol met mensen die aan het relaxen waren op het gras, al picknickend en borrelend. De terrassen waren vol. De stranden waren vol. Iedereen was vrolijk en iedereen was buiten. 

En tja, wat doe je als je er opuit gaat? Dan pak je een ATF shopper in en neem je alles in 1 tas mee voor de rest van de dag. Of dat nou alleen maar spul van jouzelf is, of voor het hele gezin. Met een shopper van ATF weet je altijd dat je alles bij je hebt. Jullie weten inmiddels dat je hele leven erin past, en dat van je dierbaren. Daarom ook onze slogan: bags bigger than life.

En bij lekker weer hoort ook plezier. Fun in the sun. Wist jij dat wij een backgammon setje aan de collectie toegevoegd hebben? Deze past met gemak in je shopper, want het is een oprolbaar spel. Als je dan helemaal lekker relaxed op het strand ligt met je lief of vriendinnen, of je zit 's avonds laat bij je caravan, huisje of hotelkamer en je kids liggen lekker op bed, kun jij dit leuke spelletje erbij pakken en genieten van het moment van "even helemaal niks". 

De eerste foto's van het setje in gebruik druppelen binnen. Zo leuk. Wil jij deze zomer ook fun in the sun? Shop dan dit leuke spelletje in onze webshop. Je vindt 'm bij de strandlakens en hij kost 24,95€. Niet heel logisch maar we wisten niet waar we 'm wel in de shop een plekje moesten geven.

Ik wens je a lot of fun in the sun deze zomer!

Liefs Brechje

ATF Backgammon setje

ATF Backgammon setje

ATF Backgammon setje

ATF Backgammon setje

ATF Backgammon setje

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published