Friends of the Brands

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje Gondrie, oprichtster van All-time Favourites en ik neem je elke week mee in mijn avontuur om van All-time Favourites hét grote tassenmerk van Nederland te maken. Deze week was echt super druk, maar gelukkig bomvol leuke dingen!

Maandag was meteen druk! Want na de lancering van de nieuwe handmade collection afgelopen weekend, hadden Amber en ik onze handen vol met bestellingen en emails met vragen over de tassen, maar we waren vooral ook druk met de voorbereidingen van het hoogtepunt van deze week: The White Dinner van Friends of the Brands in het Krasnapolsky hotel.

Friends of the brands is een bedrijf dat events organiseert waar merken (brands) in contact worden gebracht met influencers, tv persoonlijkheden en BN'ers (friends). De opzet is altijd helemaal te gek! Deze keer hadden ze als locatie het Krasnapolsky Hotel gekozen en hadden ze een prachtige zaal afgehuurd voor The White Dinner. Alle "friends" waren in het wit gekleed en wij moesten zelf ook in het wit komen. In de zaal was een prachtig gedekte lange tafel. En rondom deze lange tafel stonden 7 grote ronde tafels. Want die avond waren er 7 merken. Elk merk had zijn eigen ronde tafel met 10 stoelen. Gedurende de avond komen dan in 7 shifts ongeveer 10 dames/meiden bij je aan tafel zitten en krijg je 15 minuten de kans om je merk te presenteren en alles te vertellen wat je wilt vertellen.

Nu is mijn verhaal over All-time Favourites niet zo heel lang. En is 15 minuten echt heel lang! Dus gingen we nadenken hoe we nou op een leuke manier die 15 minuten konden vullen. Vorig jaar toen we meededen hadden we een quiz gedaan. En omdat deze editie 50 meiden kwamen die we nog niet kenden, besloten we om bij deze meiden weer de quiz te doen. Maar met nieuwe vragen. Alle vragen hebben een A of B keuze mogelijkheid. En op 2 bordjes, mini ATF bags, staat dan een A of een B en moeten de meiden dat bordje omhoog houden.

Dat was wederom een succes. Amber en ik hadden allerlei leuke vragen verzonnen. En de winnaar kreeg een kadootje van ons. Wat ze niet wisten was dat iedereen uiteindelijk dat kadootje zou krijgen, dus dat leverde leuke competitie op! Maar er waren dus ook 20 meiden die we de vorige editie al hadden ontmoet.

Tja..dan kun je dus niet nog eens die quiz doen. Maar wat kun je dan wel doen? We besloten een kwartet te maken. We hebben namelijk zoveeeeeel foto's, dat we daar makkelijk een leuk kwartet van konden maken. Ook van de BN'ers zelf. Zo hadden we een speciaal Quinty kwartet. (wat ze vooraf niet wist!). Zo was het al in de eerste ronde, dat Victoria Koblenko aan Do vroeg "mag ik uit de categorie Quinty - Quinty op Mallorca?". Dat was natuurlijk lachen! En zo kregen we die 15 minuten makkelijk vol.

De avond vloog voorbij! Ik was om 1:30 thuis die nacht en had woensdag ochtend om 9 uur al weer mijn eerste afspraak met mijn business coach Ole en kon daarna meteen weer de auto in, op weg naar de Miss Nederland organisatie om de nieuwe Miss Nederland 2018 ATF tas te bespreken. Een druk programma dus. Verder vandaag ook bezoek gehad van mijn producent uit het Verre Oosten om al weer de voorbereidingen te treffen voor de nieuwe zomer 2019 collectie en had ik een leuke afspraak bij Pluk Amsterdam om eens te kijken of we wat samen kunnen doen!

En nu is het dan eindelijk weekend! Ik heb enorm veel zin in dit lange Paasweekend dat helemaal in teken staat van eten & familie! Zondag bij mijn familie in het Brabantse en maandag bij mijn schoonfamilie. Zin in! Geniet van het lange weekend allemaal!

Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published