Five Final Favourites : uitverkoop & sale bij All-time Favourites

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Mijn naam is Brechje Gondrie en ik ben de founder van All-time Favourites; het grote-tassen-merk dat ik in 2014 heb opgericht.

Deze week wil ik het graag met je hebben over onze aanstaande sale, the FIVE FINAL FAVOURITES: 5 dagen lang uitverkoop bij ons in de webshop met kortingen tot wel 50%! 

Uitverkoop. Ik heb er aan moeten wennen. Hoe gek het ook klinkt. Want ik vind het zelf natuurlijk ook leuk om in de uitverkoop de leukste items te scoren. En ik zou liegen als ik zeg dat ik nooit wacht op de uitverkoop. Logisch, iedereen heeft dit toch? Vroeger toen ik klein was, was er 2x per jaar een uitverkoop. Dan ging ik samen met mijn 2 broers de stad in samen met onze ouders; 2 gingen er mee met mama en eentje ging er met papa mee. Inmiddels is er bijna het hele jaar door sale: mid-season-sale, black-Friday, Valentijn, kerst, etc. En ook wij moeten natuurlijk mee met wat de grote ketens doen. Maar niet elke maand, of elke keer. Maar hoe dan wel vroeg ik me af?

Nou... op onze eigen manier en op een moment dat wij zelf kiezen.

Ik probeer de collectie zoveel mogelijk all-time te houden. Zodat ze lekker lang meegaan, niet alleen m.b.t kwaliteit maar ook m.b.t. stijl & trends! Maar...ik probeer wel steeds te vernieuwen zodat jij elke keer denkt: OOOH deze wil ik óók!

Daarom houden wij maar één keer per jaar sale. 5 dagen lang. Deze sale noemen we de Five Final Favourites: tijdens deze 5 dagen verkopen we met kortingen tot wel 50% de laatste items van bepaalde collecties, zodat we weer ruimte krijgen voor nieuwe items! 

Aanstaande maandag om 09:00 u beginnen we en vrijdag om 17:00 eindigt de sale! En dan weet je dus ook dat je voor de rest van het jaar geen sale meer hoeft te verwachten. Hooguit een keer een gratis item bij besteding van een bepaald bedrag of iets anders leuks. Lekker duidelijk.

Geniet van de sale volgende week! 

Liefs Brechje

p.s. YES: deze shopper op de foto gaat ook in de uitverkoop!

All-time Favourites

 

 

6 reacties

Hoor het heel graag!!

Erica 22 augustus, 2022

Net nummer 4 binnen 👍🥰

Elly Boltjes 05 augustus, 2022

Ik hoor graag als het tijd voor sale is 😃

Deborah 06 mei, 2022

Ik hoop dat er dit jaar ook weer een Sale moment komt. Ben zoooo toe aan een nieuw exemplaar;-)

Kim 18 april, 2022

Heel graag wordt ik op de hoogte gehouden van de final sale!

Nicole Jansen-van der Birg 09 januari, 2022

Jaaaaaa breng me op de hoogte pleasssssse love it!

Janny de Bresser 15 januari, 2021

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published