Er komen leuke dingen aan!

Leuk dat je weer mijn wekelijkse blog leest en zo dus op de hoogte blijft van alles wat er gaande is rondom mijn merk All-time Favourites. Deze week heb ik allemaal leuke dingen te vertellen die eraan zitten te komen; op heel korte termijn, maar ook pas over een paar maanden. Laat ik beginnen met wat ik zelf het allerleukste vind; ik ga samen met Quinty Trustfull een "Quinty/ATF Bag" maken. Zoals jullie misschien al wel weten is zij groot ATF fan. Ze gebruikt haar ATF shoppers (ze heeft er 7!) vrijwel elke dag. En nog leuker, ze plaatst ook leuke foto's van haarzelf met deze tassen op haar Instagram account. Zo lief.

Quinty is natuurlijk een prachtige vrouw, maar is vooral ook heel lief! Ze is een zelfstandige vrouw die female power uitstraalt, ze houdt van avontuur, ze verbindt en is super benaderbaar. Allemaal waarden en eigenschappen waar wij als ATF ook voor willen staan: stylish, avontuur, female power, community en no-nonsense. Als je dus Quinty als fan optelt bij Quinty als perfecte ambassadrice voor ATF, kom je al snel uit bij een samenwerking.

Toen ik net met ATF begon, heb ik een keer of 3 kwalitatieve onderzoeken gedaan onder de doelgroep. Dan nodigde ik users en non-users uit (dames die ATF al wel kenden en een ATF tas hadden en dames die ATF niet kenden) om mee te denken over ATF. Een vraag die we ook stelden was: welke BN'er associeer jij met ATF. En daar viel de naam Quinty non-stop. Juist omdat ze Quinty stylish vonden, onafhankelijk/female power, avontuurlijk en..het magische woord: benaderbaar/toegankelijk. En toen ik Quinty in maart 2017 ontmoette vertelde ik haar dit. En daar was ze trots op, dat mensen op deze manier naar haar kijken.

Na die tijd hebben we regelmatig contact gehouden en afgelopen zomer zijn we onder het genot van een lekker koffietje de eerste plannen gaan maken. Daarna is ze in oktober langs geweest in de showroom om kleuren, staaltjes, etc te kiezen. En in december was de eerste proto (=sample, eerste voorbeeld) klaar. En afgelopen week hebben we de laatste puntjes op de i gezet. ZO SPANNEND en vooral ZO LEUK! Ik wil er nog niet teveel over zeggen, behalve dat deze Quinty Bag het perfecte MOEDERDAG kado zal zijn! (12 mei).

Dan nu iets leuks op korte termijn: aanstaande maandag beginnen de Four Final Favourites: 4 dagen sale in de webshop op geselecteerde items met maar liefst 50% korting. Met echt kleine prijsjes vanaf 14,95€ (super leuke kadootjes dus!) maar ook bijvoorbeeld de allerlaatste MAN bags (leuk voor Valentijn?) en de allerlaatste winter items met 50% korting. Zet je alarm voor maandag om 10:00 uur.

Geniet lekker van je weekend!

Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published