En we blijven lachen!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje en ik ben de oprichter van All-time Favourites. Sinds september 2019 woon ik in Barcelona om vanuit hier All-time Favourites España op te richten en op te bouwen. Een spannend avontuur kan ik volmondig zeggen. Een avontuur dat niet altijd even makkelijk is.

Het is inmiddels april en normaal gesproken zouden we al lang de nieuwe collectie online hebben staan. Doorgaans komt de zomercollectie namelijk begin maart in de webshop en dat is voor ons altijd het startschot van de drukke periode die duurt tot en met augustus. Helaas, en misschien klinkt het allemaal flauw om alles te wijten aan Covid19, maar toch is het zo: helaas ondervinden wij dus opnieuw last van deze pandemie. Vorige zomercollectie en nu weer. Gelukkig waren we vorig jaar de dans net op tijd ontsprongen en was de collectie op tijd af vóór Chinees Nieuwjaar, het moment dat Covid19 in China officieel uitbrak door het hele land. We hadden dus wel goederen, alleen was er geen transport. Waardoor alsnog de zomercollectie later dan normaal in NL arriveerde.

En aangezien deze pandemie nog steeds aan de gang is, is ook dit jaar alles vertraagd. Er zijn simpelweg minder boten die varen, er wordt minder geproduceerd, de toelevering van onderdelen zoals ritsen gaat moeizaam. Katoen is schaars en daardoor duurder dan ooit. Het is lastig. Maar....wat alles nog erger maakt, en je hebt het vast gelezen of gehoord: er ligt een 400 meter lange en 224.000 ton wegende mega boot vast in het Suezkanaal. Deze ligt dwars over de belangrijke vaarroute voor scheepsverkeer tussen Azië en Europa en door deze opstopping is een enorme file aan wachtende schepen ontstaan aan beide kanten van het Suezkanaal. En ja....onze boot ligt hier ook tussen. Het enige geluk: de goederen zijn onderweg, het duurt alleen allemaal langer. En daarom blijven we lachen en goede moed houden. Ondernemen is schakelen en gelukkig gaat me dat goed af! 

Eind volgende week gaan we de pre-order aanzetten van deze nieuwe collectie en kunnen jullie vast je slag slaan! Gelukkig hebben jullie geduld gehad en we gaan dit echt belonen! 

Liefs uit regenachtig Barcelona!

Brechje

All-time Favourites Bags Bigger Than Life

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published