Een ATF tas in lockdown life

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest! Mijn naam is Brechje en ik heb een aantal jaar geleden All-time Favourites opgericht. Mijn idee was (en is nog steeds!), dat elke vrouw met een druk on-the-go leven alles uit haar drukke dag kan halen, in stijl, met een grote shopper van All-time Favourites. Van het schoolplein naar haar werk, daarna door via de supermarkt naar de gym en vanuit het vliegveld in 1x door naar het strand: het lukt haar écht allemaal met een tas van mij!

Maar wat nou als dat leven er 180 graden anders uitziet? Wat als dat rennen van hot naar her en racen tegen de klok, door Covid19 en de lockdown on hold staat? Hoe kan All-time Favourites jou nu door je dagen helpen? Want die heerlijke grote tas dient momenteel niet als strandtas of handbagage. Nee, de tas heeft echt al een hele poos "vakantie". Maar onze grote shoppers zijn zo veelzijdig, ook nu kunnen deze jou helpen:

- Gebruik de tas als boodschappentas: de tassen zijn hier sterk genoeg voor. Denk niet dat is zonde, of dat houdt de tas niet. Want écht, geloof me, de tassen kunnen echt heel veel hebben! En zeg nou eerlijk: hoe vaak gaat er nou iets stuk in een boodschappentas? Ik heb 1x in AL DIE JAREN, een kapotte pot augurken gehad. Maar dat kwam omdat ik de tas te hard op de grond had laten vallen. Beetje dom dus van mij. Naast dat het praktisch is om met een ATF shopper boodschappen te doen, voelt het ook gewoon net even anders (stylisher) dan boodschappen doen met zo'n lelijke supermarkt shopper toch? 

- Gebruik de tas als teaser: de tassen prop je makkelijk in de achterbak van je auto, in de garderobe kast of ergens in de bijkeuken. Maar waarom hang je 'm niet lekker in het zicht? Aan de klink in de hal of in je slaapkamer? Elke keer als je de tas ziet, herinner jij je die lekkere vakantie weer van toen en kun je even wegdromen. Bij mij hangen ze in de hal aan de deur. Naast dat ik er vrolijk van word, door de pink voering die altijd wel een beetje zichtbaar is, staat het ook leuk.

- Gebruik de tas om flessen naar de glasbak te brengen: nee, ook dat is niet zonde. Ook hier zijn ze sterk genoeg voor. Je voelt je toch net even iets meer all woman, als je dit soort klusjes een beetje in stijl doet? En niemand ziet hoeveel lege flessen er in die grote shopper zitten, ideaal! 

- Gebruik (of leen uit) de tas als logeertas: vandaag tagde de blogger City Mom ons in haar stories op Instagram waarin ze liet zien dat haar dochtertje een nachtje ging logeren en dat ze mama's grote shopper had ingepikt. Ook hier zijn onze grote shoppers ideaal voor! 

Daarom ben ik benieuwd: hoe gebruik jij jouw ATF shopper in lockdown life? Laat mij het even in een reactie hieronder weten! Hou vol lieve dames! Pfff...wat vergt het veel van ons geduld!

Liefs Brechje

 

 

 

 

1 reactie

Ik gebruik mijn ATF shoppers echt overal voor, boodschappen & werk nu in deze tijd, ik word blij van deze tassen!

Noor 30 januari, 2021

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published