Dream BIG!

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Mijn naam is Brechje Gondrie en ik ben de oprichtster van All-time Favourites. In deze wekelijkse blog neem ik je graag mee in wat er allemaal op mijn pad komt, op weg om van ATF het grootste grote tassenmerk van Nederland (& Europa) te maken. En waar ik het vandaag met je over wil hebben is DREAM BIG! 

Dromen en fantaseren, volgens mij kan dat nooit kwaad. Zo lang je het realistisch houdt, word je niet teleurgesteld. Maar dat betekent niet dat je niet groots mag dromen. Ik droom ervan om met ATF een autoriteit te worden op het gebied van grote tassen. Denk je aan koffers, dan denk je aan Samsonite, denk je aan slippers, dan denk je aan Havaianas. Ik zou graag willen dat als je straks denkt aan hippe en handige grote tassen, direct All-time Favourites omhoog komt. Dat dit misschien nog jaaaaaaaaaaaaren gaat duren. Fine. Dat het misschien nooit gaat lukken. Minder fine. Maar ook dat kan gebeuren. Maar dromen mag en groot(s) ook!  

Zo behaalde ik deze week met ATF een nieuwe mijlpaal. Ik kreeg maandag een heel lief mailtje van een inkoopster waar ik zaken mee doe. Zij was dit weekend in Amsterdam gaan shoppen, was langs De Bijenkorf gelopen en zag daar onze grote luipaard shopper hangen in de etalage. En ze mailde daar zo enthousiast over en gaf me een compliment. Ik? In de etalage van De Bijenkorf? In het mooiste Bijenkorf filiaal van Nederland? Daar kom je niet zo 1,2,3 te hangen, kan ik je zeggen. OMG!

Jorien, Eline en ik zijn direct op de fiets gesprongen en naar de Bijenkorf gegaan om dit zelf met eigen ogen te zien. In Nederland is De Bijenkorf en dan met name het Amsterdamse filiaal toch echt een begrip. Sinds deze zomer liggen wij met onze tassen bij De Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam en Den-Haag. Dat hoort ook bij dream big toch? En nog t/m 18 juni hangen we in de etalage in Amsterdam, waar duizenden mensen wekelijks voorbij lopen. Een compliment voor ATF & mijn team! Hier staan we even bij stil. Ik zeg proost! 

Geniet van je weekend! Liefs Brechje

Grote shopper tijger

Grote shopper luipaard in de etagale bij De Bijenkorf

Proost met ELine

 

1 reactie

Dit vind ik zo zo leuk!! X

Jen 03 juni, 2019

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published