Does size matter?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog wilt lezen! Zoals je weet woon ik tegenwoordig in Barcelona en verdeel ik mijn tijd tussen het opzetten van de Spaanse webshop, het voeden van het merk All-time Favourites en de vinger aan de pols houden van de Nederlandse webshop. Allemaal verschillende petten en verschillende dynamieken. Soms is het lastig focussen wat in mijn geval, discipline vergt. Wat doe je vandaag, wat niet. Wat is urgent en wat niet?

Vandaag de vraag: does size matter? En dan heb ik het natuurlijk over onze tassen ;-). Ik weet niet of je iets hebt meegekregen van de ophef rondom het kleinste tasje? Het merk Jacquemus heeft een belachelijk duur klein tasje op de markt gebracht, (zie foto beneden) waar écht niet meer in past dan een lipstick en een pasje. Kost: 400€. Nu vindt Hermès dat zij de bedenker zijn van dit kleine tasje. Dus ontstond er aardig wat ophef. Met als gevolg; veel bekendheid voor het nog vrij onbekende Jacquemus.

Leuk zo’n klein tasje, maar mega duur en je kunt er niks mee. En weet je wat nou leuk is; jouw geliefde ATF heeft ook een klein tasje, wat wel degelijk handig is; het is ideaal voor je sleutels of oordopjes, pasjes, etc en het kost slechts €14,95. Tel uit je winst! 

Maar hoe klein is klein m.b.t. een kleine shopper? En hoe groot is een grote shopper? Die vraag krijgen wij bij de klantenservice vrijwel dagelijks. Als online merk krijgen we eigenlijk maar 1 kans; de webshop moet picobello zijn en de foto’s haarscherp. Anders haakt iemand af. Wij zitten bij ATF nooit stil zoals je weet. Dus hebben we zitten bedenken hoe we nou online nog beter kunnen laten zien hoe groot nou een grote shopper is. Want afmetingen zeggen vaak niks en een foto van alleen de tas helpt ook niet altijd in het aankoopproces.

En omdat bij ATF the size zeker matters en we jou goed willen laten zien hoe groot nou zo’n grote shopper is, of een kleine, zie je vanaf vandaag bij vrijwel alle shoppers voortaan de knop “play video”. En dit doen we vooral voor nieuwe klanten. Want als jij eenmaal een grote en/of een kleine shopper hebt “ervaren”, weet je precies voor welke gelegenheden je welk formaat gebruikt. Maar voor iedereen die ATF nog moet ontdekken, vanaf vandaag dus deze video’s. Klik maar eens hier om een voorbeeld te zien. 

Stap voor stap werken we, in een heel klein super gemotiveerd team, aan de professionalisering van All-time Favourites, met behoud van onze identiteit: S.O.S. = Stoer, Opgewekt & Stijlvol. Met altijd 1 ding voor ogen: onze shoppers móéten ervoor zorgen dat elke drukke on-the-go vrouw ALLES uit haar volle dag & leven kan halen! Dat ze met een ATF tas aan haar schouder zeker weet dat ze altijd alles bij zich heeft, zij er super leuk bij loopt en dat ze dus in stijl van supermarkt naar sportschool holt, van vliegveld naar strand en van kinderopvang naar werk! Bags Bigger Than Life!

Fijn weekend, liefs Brechje

p.s. ook aan het ATF minitasje bungelt aan de rits een dubbeltje voor wat extra geluk in het leven! #itsallinthedetails 

Klein tasje All

Klein tasje croco ATF

Klein tasje All-time Favourites

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published