Denk niet zwart-wit..of toch wel?

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest. Mijn naam is Brechje Gondrie en ik ben de oprichtster van All-time Favourites. Vandaag wil ik het met je hebben over zwart/wit denken. Iets wat vaak als negatief wordt gezien. "denk niet zo zwart/wit". Als iemand heel stellig uit de hoek komt. 

Maar zwart-wit denken bij All-time Favourites is niets anders dan postief. Wij denken namelijk heeft vaak zwart/wit! Dat komt door ons heerlijke zebraprintje! Deze is toch hét voorbeeld van de positieve versie van zwart/wit denken.

En het leuke van deze zebraprint, is dat ie zo makkelijk te combineren is. En door het wit heeft de tas ook iets fris, iets zomers! De zebraprint is een vast onderdeel in onze collectie en is onderdeel van onze BIG 5 collectie: python, luipaard, zebra, camouflage en black croco. 

Deze week had ik de kleine shopper in zebra print veel bij me. Ik vind het leuk deze te combineren met jeans en zwart. En het formaat van de kleine shopper is voor mij echt ideaal voor dagelijks gebruik. Er gaat elke dag m'n handtas in, wat boodschappen, vaak sportkleding voor na werk en een vestje. Uiteraard kan dit formaatje ook prima als strandtas, boodschappentas of handbagage. Dat is het leuke van onze shoppers: niemand zegt jou hoe je 'm moet gebruiken! Dat bepaal jij lekker zelf. Wel weet je altijd dat je alles bij je hebt én dat je er super leuk bij loopt.

En weet je wat ook leuk is? Alleen deze week is het zebra cross-body tasje even terug online en van €39,95 afgeprijsd naar €29,95! Ideaal voor Koningsdag volgende week of als je lekker op meivakantie gaat, voor je paspoort, portemonnee en telefoon! Op = op! 

Geniet van het zonnige Paasweekend! 

Liefs Brechje

Kleine shopper zebra

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published