De zomer van het sjaaltje!

Afgelopen winter lanceerden wij natuurlijk al een zwart sjaaltje. (zie deze blog van november 2018) Ik was zelf uiteraard super enthousiast, maar de reacties van jullie bleven een beetje uit. Dat snap ik nu; ik was gewoon nog iets te vroeg met dit leuke accessoire. Wat moet ik ermee dachten jullie waarschijnlijk?

Maar...die vraag wordt deze zomer zeker beantwoord: het sjaaltje is voor zoveel dingen leuk en het pimpt direct je tas, je outfit, je paardenstaart maar ook gewoon je hele kapsel! Ik raakte geïnspireerd door het Franse modehuis Hermès. Zij hebben de meest prachtige zijden sjaals, met de mooiste chique prints van paarden, sierlijke krullen, Parijs en ook in de mooiste kleuren. De prijs: 400€ plus. 

Ik wilde iets hierop bedenken wat bereikbaarder en betaalbaarder was. Dat het puur zijde zou zijn leek me niet nodig. Na heel lang zoeken heb ik een producent gevonden die in kleine oplagen customized designs op zijdemix materiaal kon printen. En het resultaat mag er zijn vind ik : TADAAA!  En nu dus nog maar 1 klik verwijderd van jou!

Tijdens mijn laatste vakantie in Mexico heb ik de nieuwe PINK versie meegenomen en deze heel veel gebruikt als haarbandje. Perfect voor een bad-hair-day. Bovendien staat het ook nog gewoon eens erg leuk. En heb ik 'm aan mijn tas geknoopt. Gewoon als eye-catcher. Vind je pink nou echt te heftig, dan hebben we 'm ook in zwart (met paars en turquoise). Laatst ben ik met mijn nichtje naar Parijs geweest en hebben we allebei als echte Française, het zwarte sjaaltje om onze nek geknoopt. Leuk toch? En nu ben ik benieuw natuurlijk: is dit wat voor jou deze zomer? 

Fijn weekend allemaal. 

Liefs Brechje

Het ATF sjaaltje in PINK

ATF sjaaltje zwart

ATF sjaal pink

Sjaal ATF

ATF sjaal

 

1 reactie

Hoe kom ik nu bij het sjaaltje? Die enen klik😜😜

Lenny Hoeks 25 maart, 2020

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published