De zomer is begonnen!

Eindelijk is het dan écht zo ver; de zomer is begonnen. Het fijnste seizoen van het jaar vind ik. Nu kunnen we 3 maanden lang gaan genieten. Helaas is het alleen nog maar de astronomische zomer die gisteren is begonnen, want het is het buiten nog lang geen zomer!

Maar volgende week wordt het beter en gaan de temperaturen echt omhoog. De zomervakanties komen ook langzaam aan inzicht. Nog een week of 2 en dan krijgt een groot deel van Nederland al weer vakantie. En dan rijst meteen de vraag; ben jij er al klaar voor?

Heb jij die heerlijke multi-functionele vakantietas al aangeschaft, die je als handbagage kunt gebruiken, maar ook als strandtas? Heb jij ook al een lekker light-weight strandlaken dat matcht bij je leuke shopper (we hebben 6 varianten)? Heb je ook al een handig klein tasje voor je zonnebrand of je portemonnee?

Nee? Dan kan ik je zeggen dat wij wel klaar zijn voor jou! De afgelopen week zijn er weer twee containers aangekomen in de haven van Rotterdam met nieuwe voorraad, zodat we helemaal klaar zijn om iedereen te voorzien van de leukste holiday essentials! We hebben weer voldoende animal shoppers, jacquard shoppers en ook de tie-dye shoppers zijn weer aangevuld. Ook zijn die uber handige cross body tasjes weer back in stock, die ideaal zijn als je gaat reizen.

Ik ben natuurlijk net lekker op vakantie geweest en helemaal opgeladen voor het belangrijkste seizoen voor All-time Favourites; de zomer. Dan hebben wij het simpelweg het allerdrukst. Maar er komt nog meer drukte aan; we gaan deze zomer verhuizen naar een nieuw, groter kantoor (dat we nog niet hebben gevonden, dus tips zijn welkom!) en we gaan ook weer nieuw personeel aannemen. Dus genoeg te doen deze zomer. Ik zeg vast PROOST op de zomer en hoop dat je er samen met ATF heel erg van gaat genieten EN..vergeet ons niet je ATF MOMENT te sturen he? Zoals deze heerlijke foto's die we deze week kregen vanaf Ibiza en Formentera!

Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published