De Vrouw Achter de Tas : Silvia Carnero

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest! Vandaag is het weer de laatste vrijdag van de maand en dus tijd voor de rubriek; De Vrouw Achter de Tas. Het leuke van in 3 landen actief zijn nu met All-time Favourites, is dat we vrouwen uit Nederland, Duitsland én Spanje kunnen vragen mee te werken aan deze rubriek en dus krijgen we steeds meer vrouwen in het vizier! Zo leuk! Ik ben daar echt heel trots op! Zoveel vrouwen met een druk leven die met een tas van All-time Favourites alles uit dat drukke leven kunnen halen! Deze maand is de Spaanse Silvia de Vrouw Achter de Tas:

1. Hoi Silvia, leuk dat je mee doet aan deze rubriek! Vertel eens wat over jezelf, wie ben jij en hoe ziet jouw gezins-/thuissituatie eruit?

Hoi! Ik ben Silvia, een gescheiden moeder met twee kinderen waar ik stapelgek op ben, met een lekker druk en sociaal leven. Ik woon in Sant Cugat del Vallès, een dorpje niet ver van Barcelona. Ik ben industrieel ingenieur en IT-manager bij een multinational, terwijl ik niet eens weet hoe ik uw computer moet repareren, hahah! 

2. Hoe ziet een normale dag eruit voor jou?

Mijn dagen beginnen vroeg; ik breng de kinderen naar school en ik ga meteen door naar mijn werk. Ik geniet enorm van de tijd die ik met mijn kinderen heb als ze bij mij zijn en als ze bij hun vader zijn breng ik graag tijd door met mijn vrienden. Als ik dan ook nog een partijtje padel kan spelen, ben ik helemaal happy! En daarom zijn de tassen van ATF voor mij zo fijn want ik moet altijd verschillende dingen bij me hebben, juist om alles te kunnen doen wat ik wil doen!

3. Uit een groot internationaal onderzoek onder vrouwen blijkt dat in veel landen de tas wordt gezien als haar 'heiligdom'. Hoe kijk jij daar tegenaan?

Ik ben een heel praktisch persoon, die altijd duidelijk weet wat ze bij zich moet hebben op welke momenten. Ik weet dat er verschillende tassen bestaan voor iedere gelegenheid, maar ik gebruik het liefst juist één tas voor al die gelegenheden. Als je zo'n tas hebt weten te vinden zoals deze van ATF, ja, dan wordt zo'n tas vanzelf een klein heiligdom ja. 

4. Onze slogan is: Bags Bigger Than Life, wat betekent dit voor jou?

Ik kan me helemaal verplaatsen in deze slogan. Ik heb zelf ook een groot(s) leven en ik wil alles eruit halen wat erin zit. Als je dat kan doen met een grote tas die jou altijd vergezelt en waarvan je weet dat je hele leven erin past en je dus nooit iets vergeet, ja, dan is die tas echt bigger than life!

5. Je zei net al dat je een groot leven hebt. Heb je tips & tricks om met de drukte van zo'n groot leven om te gaan?

Jazeker: zorg ervoor dat je altijd een klein tasje hebt waar al je essentials in zitten. Als je weet dat je dit tasje altijd bij je hebt, weet je dat je geen stress hoeft te hebben. Elke keer als je van tas wisselt: dat (toilet)tasje van ATF gaat gewoon van tas naar tas. Het scheelt me elke keer weer zoeken en het scheelt een boel schrikmomenten! "waar is mijn portemonnee" of "heb ik wel mijn sleutels" is verleden tijd! 


6. Is er nog iets dat je ons wil vragen?

Hi Brechje, Ben je van plan om nog andere modellen toe te voegen aan de collectie?

Leuk Silvia dat je zo enthousiast bent over mijn merk en dat exact wat de bedoeling is van mijn grote tassen, door jou ook zo wordt beleefd en geleefd! Geweldig vind ik dat! Om jouw vraag te beantwoorden: Nee, ik heb er nooit aan gedacht om andere modellen aan de collectie toe te voegen. Met deze tassen die we nu hebben zijn we echt een “niche” en dat wil ik graag zo houden. In deze tassenindustrie is er zoveel concurrentie, vooral als het gaat om handtassen en schoudertassen. Maar als het om multifunctionele big bags gaat, is er nauwelijks concurrentie en dat is maar goed ook voor ons. Met All-time Favourites wil ik een autoriteit worden op het gebied van big bags. Zoals Samsonite een van de eerste merken is waar je aan denkt als je aan koffers denkt en Eastpak als je aan rugzakken denkt, wil ik dat ATF het eerste merk is dat je te binnen schiet als je denkt aan multifunctionele big bags voor drukke on-the-go vrouwen! Dream big! 

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published