De vrouw achter de tas: Reina Otto

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest. Vandaag ben ik niet zelf aan het woord, maar is het tijd voor onze maandelijkse rubriek De Vrouw Achter de Tas. Nou in dit geval zouden we beter kunnen zeggen De Vrouw Achter de Tassen. Want je hebt fans, maar je hebt ook échte fans zoals Reina. Zij heeft denk ik zo'n beetje de hele collectie. Toen ik haar mailde of ze mee wilde doen aan deze rubriek, reageerde ze direct enthousiast. En toen ik haar antwoorden terugkreeg, werd ik zelfs een beetje verlegen...deze dame heeft ECHT HEEL VEEL van All-time Favourites. Bovendien past ze helemaal bij ons merk DNA: stoer, opgewekt en stijlvol en lust ze net als wij, een lekker glaasje wijn! Té leuk! Lees snel mee:

Hi Reina, stel jezelf even voor!

Ik ben Reina en kom uit Amsterdam. Ik werk bij een grote Zorgverzekeraar waar ik mij bezig houd met de Schuldenproblematiek in Nederland. Ik werk samen met gemeenten, banken, woningcorporaties, energiebedrijven etc, om te kijken hoe wij deze mensen kunnen helpen.

Welke ATF shopper gebruik jij op dit moment?

Ik gebruik diverse shoppers (ook afgestemd op wat ik die dag aan kleding draag). Mijn favorieten zijn in het weekend de xs handtassen zwart croco, python en luipaard. Voor mijn werk gebruik ik momenteel de kleine shopper London. Uiteraard moet er wel een nieuwe komen voor de komende winter. Ik heb de grijze luipaard besteld maar zag net ook de quinty, dus…..

Waar gebruik jij je shopper(s) allemaal voor?

De grote handtassen zijn makkelijk omdat er én veel in kan maar ook handig als je nog aan het eind van de middag na het winkelen gaat borrelen. Staat toch leuker dan een hele grote tas in de kroeg. Door de weeks gebruik ik de kleine shopper London, de grote pailletten goud/zilver en de kleine camouflage met pailletten en voor het strand de grote  disco roze. Deze zijn én makkelijk voor het werk én voor de boodschappen. Bij alle tassen wel een bijbehorende grote en kleine toilettas natuurlijk.

Hoe ziet een normale ochtend eruit voor jou?

Groot verschil in voor en na Corona tijd. Voor Corona ging om 5.30 uur de wekker. Douchen, aankleden en naar het station voor de trein naar Leiden. Afhankelijk van mijn afspraken kan het ook richting Utrecht, Leeuwarden of zo zijn. Op het station een cappucino bij Starbucks. Na Corona is het een stuk relaxter. De wekker gaat nu om half 7 en dan douchen, kop koffie met de krant en om half 8 / 8 uur de laptop aan. De dag gaat van vergadering naar vergadering.

Wat zit er allemaal in je shopper?

Als ik de tas gebruik voor mijn werk dan de laptop, notitieboek, leesboek (voor in de trein), water. Gewoonlijk ook: de grote toilettas, die gebruik ik vaak als binnen-tas waarin portemonnee, telefoon, haarlak, borstel, deo, sleutels, sleuteltasje met aspirine, pleisters etc, en het ATF make-uptasje. Dan paraplu (als het nodig is) en niet te vergeten de mondkapjes..

Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Ik kom al sinds mijn 19e ieder jaar twee keer in Fuengirola aan de Costa del Sol. Dat is gewoon thuiskomen. Ooit was het Bali maar dat is de laatste jaren erg veranderd.

Wat is je guilty pleasure?

Een ijsje van Van de Linden op de Nieuwendijk in Amsterdam. Het lekkerste ijs ter wereld. Ook al vriest het 20 graden dan nog wil ik het hebben   

Wat is de beste beauty tip die je ooit hebt gekregen?

’s Avonds geen nachtcreme maar een beetje vaseline op je gezicht. Moet zeggen helpt voortreffelijk.

Waar word jij blij van?

Behalve van de tassen van All-time Favourite zijn dat de sieraden van Juli Dans. Ook zo’n lekker Nederlands en zo leuk en niet te vergeten laarzen. Kun je ook nooit genoeg van hebben

Is er iets dat je ons wil vragen?

We worden goed op de hoogte gehouden van de activiteiten en nieuwe plannen dus daar heb ik geen vragen over, Ik ben heel nieuwsgierig naar de nieuwe uitvoeringen van de All-time Favourites tassen voor de komende herfst/winter. En ik zou heel graag de quinty en luipaard in handtas zien.

@brechje: ongelooflijk hoeveel jij van mijn collectie hebt! Ontzettend leuk. De herfst/winter collectie is niet zo groot dit jaar. We krijgen een nieuwe versie van de Mommy/Laptop tas, ook krijgen we iets nieuws in de collectie; de rugzak in 3 kleuren, daar hadden we zoveel vraag naar, dan een heel toffe limited edition camouflage tas, die een iets ander formaat heeft dan wat we al hebben en we krijgen heel toffe bomberjas shoppers in twee kleuren. Ik ben beneiuwd welke jouw favourite wordt dit najaar!

Dank voor je enthousiasme voor All-time Favourites Reina, en voor alle lezers: geniet van je weekend en tot volgende week! 

Brechje

All-time Favourites

All-time Favourites

2 reacties

Dit is mijn Reina zij komt al meer dan denk 25 jaar bij mij shoppe, eerst op de markt nu in de winkel,
Buybyanne
Als je over trouwe lieve makkelijke klanten hebt is zij dat ! Net als niet te vergeten haar zusters , zelfs haar moeder rip kwam al bij mij die heeft het hun met de paplepel ingegegoten ! ❌❌❌

Anne-Marie Kuiper 25 september, 2020

Heey buuf wat leuk je hier te zien, top!

Nel 25 september, 2020

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published