De vrouw achter de tas: Kirsten Schilder

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest die deze week wel heel SPECIAAL is, want in onze maandelijkse rubriek De Vrouw Achter de Tas, is het deze maand niemand minder dan Kirsten Schilder! Want, we hebben BIG NEWS waar Kirsten en ik, best heel veel geduld voor moeten hebben gehad, want de lancering hebben we een aantal keer moeten uitstellen i.v.m. Covid. Maar nu is het eindelijk echt zo ver: Kirsten heeft haar eigen tassen ontworpen voor All-time Favourites, een moeder & dochter rugzak in haar favo luipaard print. Een paar jaar geleden appte Kirsten mij, toen ze in de Efteling was met haar kids met de vraag: "Brech waarom ontwerp je geen rugzak, zou zo handig zijn nu in de Efteling?". Ik had toen al de rugzakken ontworpen, zie mijn eerdere blog, maar durfde ze toen nog niet te produceren. Dus stuurde ik Kirsten destijds een sample van de python rugzak. Toen ik na het succes van vorig jaar met de QUINTY BAG, zat te denken met wie we in 2020 een samenwerking zouden kunnen doen, belde ik direct Kirsten. En nu een jaar later is het dan eindelijk zo ver! De KIRSTEN rugzak met OOK een mini versie voor je mini-me! Hoe leuk? 

Hi Kirsten, stel jezelf even voor, wie ben je, wat doe je, etc, vertel! 
Ik ben Kirsten Schilder, moeder van drie kinderen: Nikki van bijna 10, Julian van 8 en Jackie van 3. 15 jaar geleden ben ik verliefd geworden op Nick Schilder, van het duo Nick & Simon. Naast het moederschap, schrijf ik wekelijks een column in het weekblad Flair en is er iedere zondag ochtend op FlairTV een vlog “Kirsten uit haar comfortzone” te zien.

Welke ATF shopper gebruik jij op dit moment en welke shopper was je eerste? 

Mijn eerste shopper is de grote met zebra print. Deze heb ik jaren geleden op mijn verjaardag van mijn vriendin Kim Kötter gekregen. Momenteel gebruik in mijn eigen rugzak die vanaf vandaag  te koop is!

Waar gebruik jij je ATF shopper(s) allemaal voor? 
Ik vind ze ideaal als reistas! Van handbagagetas tot strandtas. En nu met deze rugzak hou ik mijn handen vrij, wat mij veel bewegingsruimte geeft. Ben ontzettend blij dat ik deze rugzak nu heb, want zonder was een enorm gemis.

Hoe ziet een normale ochtend eruit voor jou?  
Ontbijten met de kinderen, lunchpakketje inpakken en wat zo uniek is aan deze rugzak, de mini-me versie, is dat Nikki met dezelfde tas naar school vertrekt als ik ’s ochtends naar de supermarkt. Echt zo leuk!

Wat zit er allemaal in je rugzak?  
Wanneer ik onderweg ben vind ik het erg fijn als ik mijn laptop mee kan nemen. Dankzij het aparte vakje is deze goed op te bergen. Wanneer ik hem als reistas gebruik kan ik dat vakje mooi gebruiken om luiers in te doen of alvast de zwemkleding voor de kinderen in op te bergen.

Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom? 
Begin dit jaar zijn we met ons gezin naar Tanzania geweest. Wat is dat een prachtig land. Deze reis heeft enorm veel indruk op mij gemaakt. Op safari gaan en allemaal prachtige wilde dieren spotten, krijgt natuurlijk wel een extra dimensie wanneer ik de verrekijker uit mijn luipaard rugzak tover. Ook was het best bijzonder om een bezoek te brengen aan de masai, en daar vanaf een grot te genieten van een prachtig uitzicht.

Wat is je guilty pleasure?
Ik ben dus echt gek op warme chocomelk! Het liefst met een grote toef slagroom.

Wat is de bestebeauty tip die je ooit hebt gekregen?  
“ a smile is the best makeup any girl can wear!”

Waar word jij blij van?  
Herinneringen maken met ons gezin!

Is er iets dat je ons wil vragen?
Nee, er is wel iets wat ik tegen jou wil zeggen Brechje. Wat ben ik ontzettend trots dat ik samen met jouw geweldige merk een limited edition heb mogen ontwikkelen.

@brechje: Kirsten dat ben ik ook! Ik ben super trots dat jij dit met mij hebt willen ontwikkelen 💕

All-time Favourites

 

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published