De vrouw achter de tas: Kelly Rijsenbrij accountmanager bij LINDA. magazine

Het is weer tijd voor onze nieuwe rubriek De vrouw achter de tas. En deze maand is het de beurt van Kelly Rijsenbrij; een inspirerende power vrouw, moeder van een zoontje en accountmanager bij LINDA. (wie kent dit heerlijke tijdschrift niet?!). Zoals je begrijpt houdt Kelly 1000 ballen tegelijkertijd in de lucht. Lees hieronder hoe Kelly haar dagen er uit zien, haar tips en hoe ze haar ATF shopper gebruikt bij al haar dagelijkse beslommeringen.

Ben jij of ken jij iemand die ook absoluut in deze rubriek moeten komen? Een power vrouw, een nobody's wifre, rockstar, inspiratie, whatever!? Mail ons dan op info@alltimefavourites.nl 

 1. Hi Kelly, stel je zelf even voor!

Ik ben Kelly, geboren en getogen in Lelystad en ik woon daar met heel veel plezier. Lees; veel groen, water, een grote tuin en heerlijk huis. Ik ben 31, samen met Chris, moeder van Pim (3) en stiefmoeder van Nikki (15). Ik ben al bijna twee jaar werkzaam als accountmanager bij LINDA. Ik heb altijd in de media gewerkt voor een aantal van de mooiste magazine merken van Nederland zoals JAN en Vogue Nederland. Je hoort mij vaak van grote afstand al eindeloos kletsen en lachen, ben gek op een wijntje én sushi, verafschuw sporten, maar probeer het toch elke week te doen..

 1. Welke shopper gebruik je nu?

Ik gebruik nu de kleine shopper Tweed blue. Een perfect formaat voor laptop, opladers en alle andere zooi die ik dagelijks meesleep, maar niet in mijn handtas past. Ik hou van mijn Chanel double flap, maar heel veel meer dan mijn portemonnee en telefoon gaat er eigenlijk niet in… Daarom vind ik deze shopper zo leuk. Een beetje dezelfde look als een Chanel tas, maar dan met veel meer inhoud!

 1. Waar gebruik jij je shopper voor?

Ik heb naast de kleine shopper ook nog de grote shopper desert print rood. Die vind ik echt perfect voor de vakantie met het gezin of voor een dagje zwemmen met Pim. Niemand anders neemt natuurlijk een tas mee, dus alles moet in mijn tas. Speelgoed, handdoeken, koekjes, flesjes water, zwembandjes. Je kunt hem eindeloos vullen en ik vind de vakjes fijn voor de kleine spullen zoals mijn telefoon en pinpas.

 1. Hoe ziet jouw ochtend er uit?

Ik ben echt géén ochtend mens. Pim is mijn wekker, dan haal ik hem uit bed en blijf ik samen met hem nog het liefst zo lang mogelijk liggen. Ik neem nooit de tijd voor ontbijten, dus mijn eerste rust momentje na een ritje naar ons kantoor in Naarden is een Latte op werk.

 1. Wat zit er allemaal in je shopper?

Op gewone werkdagen alleen mijn laptop met oplader, verloopstekkertjes voor presentaties bij klanten en een notitieboekje. Maar ik heb bijna elke week wel een etentje of event van klanten. Dan gaat er ook Make-up, deodorant, parfum, krultang, diverse outfits, een extra paar schoenen en haarspray in!

 1. Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Ik heb jaren geleden samen met mijn beste vriendin een geweldige reis van vier maanden gemaakt naar o.a. Australie & Nieuw Zeeland. Daar kijk ik nog steeds met zo veel liefde en plezier op terug! Naast het feit dat het fantastische landen zijn, hebben we daar echt de tijd van ons leven gehad. Als je eens echt ver weg wilt gaan, dan raad ik iedereen Nieuw Zeeland echt aan! Dat land heeft zo veel te bieden: van prachtige stranden tot gletsjers, van Skydiven tot de beste wijngaarden.

 1. Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Ik vind dit altijd zo’n moeilijke vraag. Ik probeer te genieten van het nu, te waarderen wat ik nu heb en dat is een hele leuke, afwisselende baan met de leukste collega’s. Ik had 5 jaar geleden niet kunnen weten of durven dromen voor LINDA. te mogen werken en ik ben hier ook zeker nog lang niet uitgeleerd!

 1. Wat is je guilty pleasure?

Ik ben eigenlijk altijd op dieet. Tenminste dat zeg ik elke dag weer, maar ik kan de dagelijkse dosis aan lekkers nooit weerstaan. Er komen regelmatig mooie taarten binnen op kantoor, of er is weer iemand jarig, of ik vind’ s avond wederom een excuus om een wijntje te drinken.. O én bitterballen, als die binnen mijn bereik zijn dan moeten er in elke hand één.

 1. Wat is je duurste aankoop ooit?

Mijn huis telt niet echt denk ik he? Dan is het mijn Chanel tas.

 1. Wat is je favoriete beauty product?

De fijnste handcreme, van Sisley, Sisley Sisleya L'integral Anti-age Hand Care. Hij staat op mijn bureau en mijn collega’s komen regelmatig een pompje halen. Hij ruikt zo ontzettend lekker en is zó zacht. Heerlijk, zeker tijdens deze steeds kouder wordende dagen.

 1. Wat weet niemand van jou?

Dat is een moeilijke, want ik ben namelijk een enorme flap uit! Ik deel elke dag weer met liefde het wel en wee uit mijn leven met collega’s en vriendinnen waar ik de hele dag door mee app..

1 reactie

Ik ken Kelly persoonlijk, wat hier ook vermeld mag worden is dat Kelly, naast haar werk en opvoeding van haar kinderen (óók haar stiefdochter van 15 voedt ze met verve op), staat ze ook altijd voor iedereen klaar wanneer dat nodig is. Zelf zal ze dat niet zeggen, daarom zet ik het er even bij. Met recht een power vrouw dus!

Anoniem 25 december, 2019

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published