De Vrouw Achter de Tas: Karlien Serrarens

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest! Vandaag is het weer de laatste vrijdag van de maand en dus tijd voor de rubriek De Vrouw Achter de Tas en deze maand is dat power vrouw Karlien Serrarens, Directeur Marketing bij PwC. Benieuwd wie deze vrolijke powervrouw is en hoe zij, gesterkt door onze shoppers, alles uit haar drukke leven haalt? Lees dan snel mee:

1. Hi Karlien, stel jezelf even voor, wie ben je, wat doe je, etc!

Ik ben Karlien, inmiddels alweer 46 jaar en ik woon heel gelukkig samen met mijn man en twee kinderen Ties en Bo in Bilthoven. Ik werk bij PwC (een grote accountant en adviesclub) als Directeur Marketing en ik kan hardop zeggen dat ik na 15 jaar nog steeds met veel plezier naar mijn werk ga….alhoewel ik ons kantoor in Amsterdam het laatste jaar nauwelijks heb gezien.

Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven en dingen te doen waar ik blij van word. En dat is toch vooral tijd doorbrengen met de mensen die me lief zijn en zoveel mogelijk mooie, leuke, bijzondere en gezellige momenten en herinneringen creëren! En ter compensatie van deze bourgondische inslag en voor dat extra beetje energie probeer ik ook regelmatig te sporten en vind ik mijn inspiratie in mensen met passie en een missie, sterke & mooie merken en design.

2. Welke ATF shopper was jouw eerste, en waarom koos je deze print/kleur?

De python, eentje uit het “geboortejaar” van ATF. Ik ben een van de gelukkigen die een tas uit de allereerste serie heeft weten te bemachtigen :-) Het is inmiddels met recht een ATF en oldtimer, maar wel eentje die me nooit in de steek laat en het nog steeds doet! Onverwoestbaar en nog steeds altijd even “classy”. Waarom de python? Heel eerlijk, er was nog geen andere print maar ik werd er meteen verliefd op. Eindelijk een grote, praktische tas maar wel eentje met klasse en een stoer randje. Inmiddels heb ik mijn collectie ATF’s flink uitgebreid en is het een traditie om mezelf er ieder jaar een cadeau (te laten) doen. En het fijne is dat de collectie ieder jaar wordt uitgebreid met andere modellen, die altijd weer net voor een ander doel kunnen worden gebruikt.

3.Wat zit er vandaag in je ATF shopper?

Ik heb er vandaag 2 bij me want ik ben op pad voor mijn werk. Dus in de laptoptas zit - niet heel verrassend - mijn laptop en wat andere kantoorspullen en in de andere - kleine XS shopper - wat persoonlijke spulletjes zoals sleutels, make up en portemonnee, wat te snacken en een Dopper met water.

4. Waar gebruik jij je ATF shopper(s) allemaal voor?

Heel grappig maar ik realiseer me nu tijdens dit interview pas dat er eigenlijk geen dag voorbij gaat zonder dat ik gebruik maak van ATF-producten. Dus heb je even haha. Ik doe er boodschappen (XL-shopper) mee, ga er mee naar mijn werk (laptoptas). Neem ze mee op vakantie, gebruik ze als logeertas voor de kinderen, lig op jullie handdoeken op het strand, bewaar mijn make-up en toiletspulletjes erin en ren met een ATF-pet op.

5. Hoe ziet een normale ochtend eruit voor jou?

Die begint altijd met een kop koffie, pas daarna kan de dag echt beginnen. Doordeweeks zijn die vrij standaard voor een werkende moeder denk ik. Gehaast en vooral in het teken van de kinderen op tijd op school krijgen. Omdat we nu veel thuis werken probeer ik voor het werk regelmatig een rondje te rennen, vind ik een heerlijk begin van de dag. In de weekenden staan de ochtenden eigenlijk vooral in het teken van sport voor de kinderen en mezelf.

6. Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Oh help, ik heb zoveel van de wereld nog niet gezien. Eerste land waar ik nu aan denk is Thailand, dat heeft alles voor mij. Prachtige natuur en echt een andere cultuur, paradijselijke strandjes, heerlijk eten en lieve mensen. Dichter bij huis zeg ik sinds ik moeder ben Italië. Prachtig land, rijke historie en cultuur, kindvriendelijk en uiteraard heerlijk eten & drinken.

7. Wat is je guilty pleasure?

Heeeeeel hard meezingen met liedjes van Whitney Houston en foute Boybands uit de jaren 90, bij voorkeur aan het einde van de avond met een karaokesetje, het kopen van sneakers en natuurlijk iets van chocola….een hele zak Chocotoffs en gele M&M’s in 1x opeten.

8. Wat is de beste beauty tip die je ooit hebt gekregen?

Echte schoonheid komt van binnenuit! Dus zorg goed voor jezelf, eet gezond, lach veel, beweeg voldoende en geniet! En qua beauty producten vind ik de mascara primer van Lancôme echt een uitkomst als je niet gezegend bent met lange, gekrulde wimpers. Het werkt echt en je beschadigt je wimpers niet!

9. Waar word jij blij van?

Cliché maar in de eerste plaats van de mensen van wie ik hou: mijn gezin, familie en vrienden! De briefjes die mijn kinderen soms voor me schrijven, een ouderwets feestje met vrienden, weekendje weg met vriendinnen of familiebezoekjes. Maar ook van mooie spullen, lekker eten, een goede kop koffie, een gewonnen hockeywedstrijd, successen op het werk en een lekkere dance playlist.

10. Is er iets dat je ons wil vragen?

Ik vind het altijd zo knap dat jullie ieder jaar weer helemaal ‘on trend’ zijn met de tassen die jullie uitbrengen. Waar halen jullie zelf je inspiratie vandaan? En mogen we nog verrassende nieuwe producten van jullie verwachten voor de toekomst, zoals bijvoorbeeld de te gekke nieuwe luxe lijn?

Lieve Karlien, allereerst ZOOO LEUK dat je ZOOO fan bent van mijn merk! Ik ben trots dat we elke dag een vast onderdeel zijn van jouw leven! Beter kan ik me het toch niet wensen, fans zoals jij? Als antwoord op jouw vraag waar ik de inspiratie vandaan haal? Geen idee. Soms popt het gewoon op, of kom ik iets tegen dat ik mooi vind. Laatst zag ik een vrouw, prachtig gekleed in het wit hier in Barcelona, met allemaal mooie gouden accessoires erbij. En dan gaan direct bij mij allemaal tandwieltjes draaien...wat kan ik met wit en goud doen voor ATF? Maar ik moet er ook bij zeggen dat ik met niks anders bezig dan met ATF, ik kan wel stellen dat ik een workaholic ben ook al voelt het niet als werk. En als je dus 24/7 met ATF bezig bent EN met je doelgroep EN je hebt een neusje voor trends, dan resulteert dit in elk jaar weer de leukste nieuwe items waar de doelgroep echt hebberig van wordt! En ik probeer ook steeds te innoveren met nieuwe producten zoals inderdaad nu een luxe lijn, die we op korte termijn gaan uitbreiden met ook een bijpassende toilettas en met het kleine formaat. Dus stay tuned! 
ATF tassen
Grote tassen All-time Favourites Grote tassen All-time Favourites Grote tassen All-time Favourites Grote tassen All-time Favourites

1 reactie

Lieve schat, ik ben heel erg blij dat ik zo’n lieve dochter heb. Liefs van je "Moekie

Truus Schipper 17 september, 2021

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published