De Vrouw Achter de Tas: Judith Renard, co-founder No Wine Today

Het is weer tijd voor onze maandelijkse rubriek De Vrouw Achter de Tas, waarin we een S.O.S.-vrouw graag even in de spotlights willen zetten! S.O.S. hoor ik je denken? Nou, dat is ons merk DNA: Stoer, Opgewekt en Stijlvol en daarom vinden we het leuk om in deze rubriek elke maand een vrouw aan het woord te laten, die helemaal past bij ons omdat ze ook zo Stoer, Opgewekt en Stijlvol is! En deze maand is dat Judith Renard! Naast dat ze moeder is van twee kids, runt ze ook nog eens het platform No Wine Today, leidt ze een druk on-the-go leven en helpen onze shoppers haar alles uit haar drukke leven te halen!

Hi Judith, stel jezelf even voor, wie ben je, wat doe je, etc!

Ik ben Judith Renard, woonachtig in Utrecht met mijn man en twee kinderen. Sinds vorig jaar ben ik, samen met mijn vriendin en businesspartner Merel Braakman bezig met een heel leuk en positief platform, No Wine Today. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun keuze voor een drankje. Ik kom uit Maastricht en ben dus een echte levensgenieter. Ik hou van alles wat het leven wat leuker maakt: familie, vrienden, vakanties, lekker eten, goede koffie, wijn of bubbels, bloemen, boeken, mooie kleding...maar die drank dus sinds een tijd wel bewust...daardoor voel ik me superfit en energiek en haal ik nog meer uit mijn leven. Je weet pas hoe goed het werkt als je het eerst zelf hebt ervaren. Wij hebben al heel veel enthousiaste deelnemers op weg geholpen. En nu drinken we even niks want het is natuurlijk Dry January!

Welke ATF shopper was jouw eerste, en waarom koos je deze? 

Mijn eerste ATF shopper...waw dat is lang geleden. Ik ben fan van het eerste uur. De grote denim denk ik. Ik hou van basics en klassiekers van mooie kwaliteit: de perfecte jeans, (mannen) overhemd, gestreepte trui, mooie schoenen of sneakers. En de denim shopper past daar perfect bij! Overigens vind ik het juist ook leuk dat je met de tassen van ATF juist een " simpele" outfit een leuke twist kunt geven. Bijvoorbeeld de silver snakeskin shopper, die draag ik met een basic outfit, waardoor mijn outfit gelijk stylish wordt.

Wat zit er altijd in je ATF shopper?

Mijn portemonnee, een Dopper, mijn koffiekaart, mijn lipstick, lippenbalsem en uiteraard tegenwoordig een mondkapje.

Waar gebruik jij je ATF shopper(s) allemaal voor?

Elke dag voor boodschappen. Tijdens de lockdown is wandelen vaak het uitje van de dag en neem ik een shopper mee om vers brood, groentes en fruit in te vervoeren. Om te werken heb ik de laptoptas. En uiteraard gaan de shoppers mee tijdens weekendjes weg en vakanties. Maar aangezien dat niet echt in het verschiet ligt, ga ik in het voorjaar lekker picknicken in het park. Ook dan neem ik een shopper mee. O ja, de was vervoer ik thuis zelfs in een ATF shopper van beneden naar boven.

Hoe ziet een normale ochtend eruit voor jou?

Ik sta meestal op tijd op en ga dan gelijk naar beneden voor koffie. Dat is mijn me-time voordat de drukte van het gezin op gang komt. Daarna ontbijten we met het gezin en help ik nu mijn kinderen met school. Tussendoor werk ik aan No Wine Today, elke dag is anders, dat is super leuk. Ik ga sowieso 2 keer per week hardlopen, de andere dagen wandel ik minimaal een uur. Ik vind het heerlijk om alleen te wandelen, met als enige gezelschap mijn ATF tas.

Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Dat zijn er twee! Voor een citytrip absoluut New York. Ik ben hier al een aantal keren geweest en de stad blijft trekken. Liefst fietsen mijn man en ik de hele stad door. New York bruist, de mensen zijn super aardig en er is echt altijd iets te doen. Als je weet waar je moet zijn is het eten overheerlijk. Love it! Voor een gezinsvakantie gaan wij graag naar Javea. Spanje is een heerlijk, zonovergoten land. Met super aardige mensen, heerlijk eten en veel gezelligheid. Hier genieten wij bijna elke zomer van het goede leven. Uiteraard gaan onze ATF tassen en handdoeken mee. Ideaal want we nemen elk een tas mee als handbagage, en de rest vouwen we op en gaat mee in de koffers. Zo kunnen we lekker veel tassen meenemen.

Wat is je guilty pleasure?

Schepsnoep! Dat vind ik echt overheerlijk. En ook dan komt mijn ATF tas goed van pas, dan kan ik daar de snoepzak in verstoppen en hoef ik hem met niemand te delen haha!

Wat is de beste beauty tip die je ooit hebt gekregen?

Ik ben niet echt bezig met beauty. Maar als ik er een moet noemen: collageenpoeder gebruiken. Dat doe ik nu een tijd en volgens mij is het echt goed voor huid, haar en nagels. Ik geloof dat beauty vooral vanuit de binnenkant komt. Dus goede voeding, wat supplementen en je komt een eind. En lachen! En als je dat alles dan leuk aankleedt met mooie kleding en een toffe tas, word je daar toch helemaal blij van? Ook tijdens lockdown!

Waar word jij blij van?

Van alle mensen en dingen waar ik van hou! Tijdens lockdown zijn dat kleine dingen, zoals mijn kopje koffie in de ochtend. En een leuk gesprek met iemand die ik tegenkom. Dat mis ik wel echt: social talk. 

Is er iets dat je ons wil vragen?

Jazeker! Welke trend voor SS21 zien we terug in de collectie van ATF? En blijven classics zoals de tweed tas, zwarte croco, denim en marine altijd terugkomen in de collectie? Ik kijk uit naar de nieuwe collectie, daar word ik denk ik weer heel vrolijk en blij van!

Hi Judith, dank voor je enthousiasme voor ATF en wat te gek dat we elke dag met jou mee mogen! Leuke vragen! Te beginnen met de trends voor komende zomer: we gaan onze collectie wat meer verdiepen, dat inhoudt dat we bestaande prints/materialen die we goed verkopen, zoals bijv de pailletten goud/zilver en de disco groene, die nu alleen in 1 formaat beschikbaar waren, ook in de andere twee formaten brengen. Zodat de collectie wat duidelijker wordt. Nu zijn bepaalde prints alleen in 1 formaat beschikbaar en vragen veel mensen, "waarom is deze er niet ook in (bijv) het klein". En er komen natuurlijk altijd nieuwe prints: de trend die je bij ATF teruggaat zien is neon kleuren én de bandana print! Wat betreft onze vaste collectie: zwart croco, camouflage, python, luipaard en zebra vormen onze vaste basis collectie, de all-time favourites van All-time Favourites, deze zullen nooit verdwijnen. Tweed is bijna helemaal op, maar misschien dat we deze voor de winter wel weer terugbrengen in de collectie in een nieuwe variant. Hetzelfde geldt voor denim en marine. Deze komen en gaan en komen dan weer terug in een andere versie. Zo blijven we altijd verrassen!

Liefs Brechje XoXo

All-time Favourites

All-time Favourites

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published