De vrouw achter de tas: Jorien de Jongste, General Manager Nederland All-time Favourites

Vanaf deze maand hebben we een nieuwe rubriek: De vrouw achter de tas. Elke maand zal er in deze rubriek een inspirerende vrouw aan het woord zijn. Ze vertelt wat haar beweegt, wat haar ambitie is en hoe zij haar ATF shopper gebruikt. Dit kan een bekende Nederlander zijn, een onwijze carrière tijger, een alleenstaande moeder die 1000 ballen tegelijkertijd in de lucht houdt, een sporter en ga zo maar door. Want All-time Favourites is voor alle power vrouwen, working moms, kantoor-tijgers, sportfanaten, shopaholics, feestbeesten en nobody’s wives.

Deze maand trappen we af met Jorien, General Manager Nederland van All-time Favourites.

Ben jij of ken jij iemand die absoluut in deze rubriek moet komen? Mail ons dan op info@alltimefavourites.nl

 

 1. Jorien, stel je zelf even voor!

Ik ben Jorien, opgegroeid in Den Haag, rechten gestudeerd in Utrecht en woon al 10 jaar in Amsterdam. Ik heb voordat ik bij All-time Favourites ging werken, in de tijdschriften gewerkt en ben sinds december vorig jaar vol trots werkzaam bij het állerleukste tassenmerk ter wereld, All-time Favourites, als General Manager Nederland! Ik praat veel, soms zonder na te denken, ik ben gek op sporten (jarenlang gehockeyd- sinds dit jaar gestopt, mis het nu al!), ben een stoere chick, maar soms ook heel erg meisje-meisje (ben gek op hoge hakken en mooie jurkjes – Seks and the City forever!), maak veel grapjes en ben te herkennen aan HEEL VEEL haar. Ik heb een grote mond, maar een klein hartje en ben bang voor muizen.

 1. Welke shopper gebruik je nu?

Momenteel gebruik ik de fishskin zilver, één van de nieuwste shoppers uit de winter collectie. Deze shopper heeft voor mij het ideale formaat, past bij al m’n outfits, maar is wel bijzonder en opvallend. Ik krijg er elke dag een complimentje over! Hij is hip, bij de juiste outfit zelfs een beetje chique, maar ook weer heel stoer! Dus voor mij de ideale shopper in de winter!

 1. Waar gebruik jij je shopper voor?

Voor alles! Allereerst gebruik ik mijn shopper voor werk. M’n laptop en papieren zitten er in. Ook sporten we met kantoor elke donderdag en dan zitten er ook m’n sportspullen in. Na werk fiets ik vaak in één keer door naar de supermarkt en dan gaan de boodschappen ook gewoon in de shopper. Maar zie vraag 4 en 5 voor het volledige antwoord.

 1. Hoe ziet jouw ochtend er uit?

Ik heb altijd haast en ben vaak ’s ochtends te laat. Iedereen die me kent weet dat ik geen ochtendmens ben ;). Dus ’s ochtends als de wekker gaat, snooze ik 20 minuten (stom, ik weet het), spring ik onder de douche, kleed me snel aan (ik leg m’n kleren de avond van tevoren klaar – scheelt echt tijd!). Ik maak tijdens het aankleden m’n ontbijt klaar, havermout pap, en dit alles onder het genot van muziek, want dan verdwijnt mijn ochtendhumeur als sneeuw voor de zon. Het tupperware bakje met havermout pap gaat in m’n ATF shopper. Ik verzamel de rest m’n spullen om vervolgens op de fiets (ATF shopper aan het stuur) naar kantoor te racen. Tijdens de fietstocht luister ik muziek of een podcast. Eenmaal op kantoor aangekomen, klets ik met m’n collega’s bij, zet ik koffie, ontbijt ik en doe ik snel wat make-up op. En dan begint de dag!

 1. Wat zit er altijd in je shopper?

In mijn shopper zit m’n hele leven! Haha! Op werkdagen zit er in m’n shopper m’n ontbijt bakje, hakken (vaak fiets ik naar kantoor op gympen – of andersom), make-up, een hoedje voor de regen (mijn krullen haten regen ;)), een sjaal, agenda, laptop en werk papieren. Op vrijdag, als ik in één keer door ga naar m’n vriendinnen in de kroeg, of uit eten, zit er ook nog een leuk shirtje in m’n shopper. O ja en lipgloss en kauwgom zit er in m’n tas. Wat zit er eigenlijk niet in!?

 1. Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

O ik kan niet kiezen! Vorig jaar ben ik in Colombia geweest en dat vond ik te gek! Maar Italië blijft toch favoriet. Afgelopen week heb ik de film Eat Pray Love weer gezien en het is een wens om gewoon eens 4 maanden in Italië te wonen, niks te doen en te genieten van het Italiaanse Dolce Vita leven!

 1. Wie zou je een ATF shopper willen geven en welke?

Eva Jinek. Ik vind haar zo’n power chick! Ze is ook de ideale ATF vrouw, want ze is namelijk heel erg SOS, oftewel Stoer, Opgewekt en Stylish. De manier waarop ze interviewt, tijdens haar programma controle aan tafel houdt, kritische vragen durft te stellen en gewoon de mannen de baas is, vind ik een inspiratie! She’s a bosslady! Ze redeneert vanuit kracht, niet vanuit angst, ze is eerlijk maar ook kwetsbaar in interviews. Ik zou haar de grijze luipaard shopper geven. Een stoere tas, in een basic kleur, maar met een hippe twist door de luipaard print.

 1. Waar zie je jezelf over 10 jaar?

Aaaaah!!! Wat een moeilijke vraag! Op werkgebied hoop ik dat All-time Favourites in verschillende Europese landen is gevestigd en een sterk internationaal merk is. Dat iedere vrouw een ATF shopper heeft en dat iedereen begrijpt dat een ATF shopper het leven écht een stuk makkelijk maakt! Verder zie ik mezelf over 10 jaar in het buitenland wonen, verantwoordelijk voor All-time Favourites in dat betreffende land. En op privévlak hoop ik over 10 jaar gelukkig en gezond te zijn, met een leuke, lieve vriend (die ik nog moet ontmoeten…) met wie ik een sterk team ben, het leven vier en met twee mooie, maar waarschijnlijk héle stoute en bijdehante, kindjes.

 1. Wat is je guilty pleasure?

Hou op! Ik heb er vele en ze zijn allemaal geheim! Nou vooruit, daar komen ze: ik hou van slechte muziek (ik luister graag naar Qmusic ‘het foute uur’), dure schoenen (die ik eigenlijk niet kan betalen en dan de rest van de maand op water en brood moet leven) en van veel wijn drinken met vriendinnen. Ik kijk soms s’avonds voor het slapen gaan The Boss Baby op Netflix, een kinderserie én in de winter lig ik met skisokken in bed.

 1. Wat is je duurste aankoop ooit?

Een vintage little black jacket van Chanel. Het was een rib uit m’n lijf en ik draag het jasje eigenlijk veel te weinig, maar elke keer als ik het in m’n kast zie hangen, dan ben ik gelukkig en vooral trots op mezelf. Ik heb er hard voor gewerkt. Ik kan me volledig vereenzelvigen met waar Chanel als merk, en dus ook het jasje, voor staat. Op jonge leeftijd was ik al gefascineerd door Gabrielle en het verhaal achter het merk. Ik heb alle documentaires gezien en elke biografie over haar gelezen. Het jasje staat voor mij voor onafhankelijkheid, kracht, je eigen pad volgen, eigenwijs zijn, eenvoud, tijdloos, stijlvol en pure schoonheid. Ik ben geen feminist, maar ik ben wel pro vrouwen. Ik vind dat wij vrouwen elkaar meer moeten steunen, er meer voor elkaar mogen zijn. Gabrielle Chanel was hierin een voorloper.

 1. Wat is je favoriete beauty product

Ik zweer bij vitamine E crème, gewoon van de Tuinen (of welk ander merk). Het kost nagenoeg niks en is een wondermiddel! Ik gebruik het als serum voor m’n gezicht, voor m’n haar (ideaal voor mijn krullen), maar ook voor m’n lichaam als ik in de zomer verbrand ben. O ja en m’n parfum, Chanel Chance eau fraiche, die mag ook niet in dit lijstje ontbreken. Mijn absolute lievelings parfum.

 1. Wat weet niemand van jou?

Haha! Dat ik af en toe  stiekem in m’n eentje in de woonkamer dans. Ik ontken dat ik overburen heb…

 

1 reactie

Wat een heerlijk intervieuw💖

Gaby Stroop 08 november, 2019

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published