De Vrouw Achter de Tas: Erline de Boer

Elke maand reserveren wij hier in onze blog een plekje voor een powervrouw die we graag aan het woord laten: De Vrouw Achter de Tas. En deze maand is dat Erline, die een gezin met 3 kids combineert met een flinke baan in het programmateam Corona en Vaccinaties. Dan kun jij je wel voorstellen dat dat momenteel flink aanpoten is. Benieuwd hoe ons tassen haar helpen door deze drukke dagen te komen? lees dan snel mee:
ho
Hi Erline, stel jezelf even voor, wie ben je, wat doe je, etc!
Mijn naam is Erline de Boer en ik woon met mijn vriend en onze drie jongens (4 jaar en tweeling 6 jaar) in Bloemendaal. Ik werk als zzp-er op dit moment voor de GGD Haaglanden in het programmateam Corona en Vaccinaties. En dit is een enorm boeiende klus! Het gaat 7 dagen per week door en betekent flink pionieren en improviseren, maar de sfeer en de samenwerking in dit team zijn geweldig om mee te maken. Tegelijkertijd zal ik blij zijn als we dit programma kunnen beëindigen en weer lekker kunnen genieten van leven in vrijheid zonder mondkapjes! 
hoi

Welke ATF shopper was jouw eerste, en waarom koos je deze? 

De grote camouflage shopper. Ik ben eerlijk gezegd vergeten of ik deze nu van mijn vriend heb gekregen of zelf heb uitgekozen haha. In het eerste geval heeft hij in elk geval een goede keuze gemaakt want ik vind hem nog steeds prachtig. Stoer, praktisch en stijlvol.

Wat zit er altijd in je ATF shopper?

Een zonnebril, snoetenpoetsers en een bidon. En verder helaas vaak restanten liga, ontbijtkoek, broodkruimels en andere rommel...

Waar gebruik jij je ATF shopper(s) allemaal voor?

Met name voor sporten en uitjes met de kids. De grote camouflage shopper gaat eigenlijk altijd mee naar het strand of de speeltuin, er kan ontzettend veel speelgoed in. Ik heb ook de grote khaki-oranje varsity shopper van mijn vriend ingepikt en daar passen drie grote kiepauto's, emmers en schepjes in - naast de zwembroeken en reservekleding. Daarnaast heb ik ook nog de limited edition neoprene camouflage shopper en de python laptoptas, die gebruik ik echt voor mezelf.  En ik heb het rode desert print strandlaken, dus ik ben een wandelende reclamezuil voor ATF:) 

Hoe ziet een normale ochtend eruit voor jou?

Door de weeks sta ik 's ochtends meestal vroeg op om de boel in beweging te krijgen en te zorgen dat de jongens op tijd op school zijn. Daarna ga ik meestal direct aan het werk. Op zaterdag vind ik het heerlijk om wat langer in bed te hangen en het rustig aan te doen. 

Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Oei lastig kiezen. Wij gaan vrijwel elk jaar naar Italië. Prachtig land met fijne sfeer en lekker eten, dat verveelt nooit. Ik vind de reis ernaar toe met de auto altijd al heel gezellig. Maar ik vond Portugal vorig jaar ook heerlijk, of Ibiza, of Griekenland, of Bali of Afrika....  Zo lang de zon er maar schijnt en het er lekker warm is! 

Wat is je guilty pleasure?

Een frikandel speciaal.

Wat is de beste beauty tip die je ooit hebt gekregen?

Gezond eten, lekker slapen en veel lachen

Waar word jij blij van?

Van mijn kinderen kan ik enorm genieten. Ik ben blij dat ik tijdens zo'n eindeloze lockdown elke dag het voorrecht heb om te kunnen lachen om - en met - die gastjes. Daarnaast word ik blij van spontane gezelligheid om me heen en bijvoorbeeld een drankje doen met vrienden. Het is bij ons thuis vaak een zoete inloop, daar word ik heel gelukkig van.

Is er iets dat je ons wil vragen?

Komt er misschien een keer een koeltas van jullie op de markt? Dat lijkt me superhandig voor op het strand of op vakantie! 

Allereerst wil ik je danken voor jouw enthousiasme voor All-time Favourites. Ik ben blij en trots dat de tassen zo vaak worden gebruikt in jouw gezin. En..dat je ook je eigen ATF collectie hebt waar de mannen vanaf moeten blijven bij jou in huis! 

Een koeltas. Ik snap het verzoek heel goed. Want niet 1 koeltas is stijlvol en het zou ook prima passen bij onze leuke strandtassen. Maar...ik moet me blijven focussen op daar waar we goed in zijn (en daar waar ik een autoriteit in wil worden) ; GROTE TASSEN die het mogelijk maken voor een drukke on-the-go vrouw (zoals jij!) om alles uit haar volle dag te halen! Dus sorry! Maar gelukkig is er in onze grote shopper genoeg ruimte om die niet zo mooie koeltas te verstoppen ;-)  Liefs Brechje

Erline

 

vrouw achter de tas

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published