De vrouw achter de tas: Carlien van Hemert

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest! Deze week is niet onze founder Brechje aan het woord, maar is het weer tijd voor onze maandelijkse rubriek De Vrouw Achter de Tas. En deze maand is het de beurt aan Carlien van Hemert. Omdat ze tijdens haar zomervakanties met kleine kids,elke keer tegen hetzelfde probleem aanliep, namelijk dat haar kids op het strand óf hun voetjes verbrandden aan het hete zand óf bezeerden aan scherpe steentjes, bedacht ze DUUKIES. Dit zijn strandsokken voor kids, die grip bieden bij gladde zwembaden, maar ook bescherming bieden op het strand. Omdat ik weet hoe lastig het is om zelf een merk op te bouwen, een productie op te starten en goed spul te leveren, heb ik altijd extra compassie met mijn vrouwelijke mede-ondernemers. Bovendien runt ze ook een gezin met 3 kids en helpen onze tassen haar in haar drukke on-the-go leven! Benieuwd hoe en of zij nog tips heeft voor jou? Lees mee:

1. Hi Carlien, stel jezelf even voor, wie ben je, wat doe je, etc!

Hi! Ik ben Carlien van Hemert, 46 jaar en woon in het Brabantse land samen met Maarten en onze kinderen, Duuk, Juul & Maxine. Ik ben de oprichtster van Duukies Beachsocks, de fijne vervanging van de ouderwetse waterschoen.

2. Welke ATF shopper gebruik jij op dit moment? 

Ik gebruik de kleine croco shopper het meest voor sport of als ik en/of de kids een nachtje gaan logeren. Hij ligt vaak in de auto, handig voor onverwachtse boodschappen.

3. Waar gebruik jij je ATF shopper(s) allemaal voor?

Ik gebruik de 3 shoppers die ik heb voor van alles en nog wat. De grote zwarte shopper en de rode streep gebruiken we als we naar klanten gaan, of als we alles inpakken voor de beurs. Ze zijn ideaal en er gaan heeeeeel veel beachsocks in! Ik stop ook altijd een lege shopper in mijn koffer als ik met vakantie ga, voor you never know...

4. Hoe ziet een normale ochtend eruit voor jou? 

Haha dat is altijd een race tegen de klok om iedereen op tijd de deur uit te krijgen. Een puber wakker krijgen is een kunst op zich..;). En ja, ik ben zeker een curling moeder…ik kan het niet over mijn hart verkrijgen ze allemaal te laten verslapen.

5. Wat zit er allemaal in je shopper? 

Van weekendje-weg spullen, tot aan boodschappen en werkspullen.

6. Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom? 

Eigenlijk vind ik iedere bestemming fijn. Als er maar een strand te vinden is, ben ik zielsgelukkig. Een perfecte vakantie is altijd rondreizen, maar zeker afsluiten met een paar dagen strand. De frisse lucht, de blauwe zee, lunchen op het strand….happy moments!

7. Wat is je guilty pleasure? 

De Christmas films op Netflix en Videoland, zo zeldzaam slecht en allemaal dezelfde verhaallijn, maar toch heerlijk om te kijken.

8. Wat is de beste beauty tip die je ooit hebt gekregen?

Altijd je wenkbrauwen in model borstelen, dan heb je (bijna) niks meer nodig aan make-up!

9. Waar word jij blij van? 

Van heel veel dingen! Van een dag Amsterdam, want dat mis ik na 20 jaar er gewoond te hebben, van uiteten gaan met mijn gezin, een kop groene thee in de ochtend, kaarsen aan op herfstachtige dag, museum bezoek, reizen (en vooral het uitzoeken waar, wat & hoe).

10. Is er iets dat je ons wil vragen? Jazeker! Brech, het is zo knap hoe je Spanje aan het veroveren bent, what’s next? Kun je een soort blauwdruk van Spanje op een ander Zuid-Europees land leggen?

Allereerst thanks voor jouw enthousiasme voor ATF! Ik ben trots en blij dat mijn tassen jou elke dag weer helpen! En dat we een vast plekje in jouw koffer, op de beurzen en in je achterbak hebben! Phoe...ik ben Spanje aan het opzetten, maar van veroveren durf ik nog niet te spreken. Zeker dit jaar, 2020, is niet het makkelijkste jaar om in Spanje een nieuw merk op te bouwen. Spanje was al niet economisch heel stabiel, maar Covid19 heeft het nog lastiger gemaakt. Dat allereerst. We krijgen voet aan de grond, maar gaat minder snel dan gehoopt. Ten tweede is het leven en het ritme van de dag van de Spaanse dames écht heel anders dan in Nederland. Niet een beetje anders, maar echt héél anders. Dus die blauwdruk maken is lastig. Ik heb net een meisje aangenomen in Barcelona dat me gaat helpen hier in Spanje, zodat ik mijn handen vrij krijg voor stap 3: het opzetten van All-time Favourites DEUTSCHLAND! Hier vertel ik graag binnenkort meer over. 1 les uit deze Covid ellende, is wél dat heel duidelijk is geworden, als online merk, dat het niet meer uitmaakt waar ik gevestigd ben. Ik kan overal in de wereld werken als er maar wifi is! En lokale kennis opbouwen kan ook zonder dat je er 24/7 fysiek bent. Dus nee, ik ga niet in Duitsland wonen maar blijf lekker in Barcelona. Maar dat behoeft geen uitleg denk ik :-) 

Carlien

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published