De vrouw achter de tas: Astrid van der Hoeven founder van ME&MATS

Het is weer tijd voor onze rubriek De vrouw achter de tas. En deze maand is het de beurt aan Astrid van der Hoeven; een super power vrouw, moeder van 2 heerlijke jongens en founder van het feelgood merk ME & MATS, met de mooiste kadootjes zoals kaarsen, chocolade, huisparfums en nog meer leuks, allemaal voorzien van lieve teksten.Teksten die soms moeilijk uit te spreken zijn omdat je je er ongemakkelijk bij voelt of zo, maar d.m.v. een kadootje van ME&MATS worden uitgesproken. Bijvoorbeeld als je trots bent op iemand maar dat lastig vindt te zeggen. Koop je toch dat leuke chocolaatje met de tekst You Rock? Of die mooie kaars met Amour als je van iemand houdt? Zeg het dus met ME&MATS! De zoektocht naar geluk in kleine dingen is eigenlijk ontstaan uit een hele verdrietige gebeurtenis. Astrid haar zoontje Mats overleed kort na zijn geboorte. Na een periode van intens verdriet realiseerde Astrid zich dat die 30 glorieuze, liefdevolle, overweldigende minuten met Mats misschien wel de gelukkigste uit haar leven waren. En zo is ME&MATS een ode aan Mats en een ode aan de magie van een klein moment. Mooi hè? Kijk maar eens even hier: https://me-mats.com/nl/ 

Zoals je begrijpt houdt Astrid als moeder en ondernemer 1000 ballen tegelijkertijd in de lucht. Lees hieronder hoe haar dagen eruit zien, haar tips en hoe haar ATF shoppers haar helpen in haar drukke on-the-go leven.

Hi Astrid, stel jezelf even voor!

Ik ben Astrid, 45 jaar (alhoewel je dat natuurlijk helemaal niet ziet) en woon in Amsterdam met 3 mannen. 5 jaar geleden ben ik gestart met het merk ME & MATS, wij verkopen allerlei gifts die zeggen wat je vaak wel denkt maar niet durft, zoals I’m so Proud of you of gewoon You Rock! Ons kleine maar o zo fijne kantoor zit in Amsterdam Oost.

Welke ATF shopper gebruik jij op dit moment? En is dat een andere dan vóór de Corona tijd?

Poeh, ik gebruik ze eigenlijk allemaal door elkaar maar nu met het zonnetje vind ik de gestreepte variant wel weer heel fijn. Ondanks dat we veel binnen hebben gezeten de afgelopen weken moest ik toch even naar de supermarkt wandelen en hoe fijn als je dan gelijk een beetje in Zuid-Franse sferen zit. Ook de grote shopper camouflage en de kleine shopper quilted zwart zoals op de foto gebruik ik vaak!

Waar gebruik jij je shopper(s) allemaal voor?

Waar eigenlijk niet voor haha. Omdat ik altijd op de fiets boodschappen haal doordeweeks, vind ik het super fijn om bijvoorbeeld mijn grote camouflage ATF mee te nemen. Gaat lekker veel in en ik kieper de tas zo in de krat. Maar ook als ik ga sporten of ze gaan mee met de jongens als ze gaan logeren.

Hoe ziet een normale ochtend eruit voor jou?

De meeste dagen sta ik vroeg op en begin ik met een meditatie. Super fijn om voor de drukte even echt een moment voor mijzelf te hebben. Vervolgens probeer ik de jongste uit bed te krijgen, ren ik naar beneden en zit ik samen met mijn oudste gezellig even te ontbijten. Daarna breng ik meestal de jongens naar school en haal ik een groene shake. Daarna fiets ik op mijn gemak naar Oost waar ons kantoor zit en dan kan de werkdag beginnen!

Wat zit er allemaal in je shopper?

Dat is elke keer divers. Maar met het oog op de zomer, fijne badhanddoeken, genoeg water, een boek, airpods, zwembroeken voor de mannen, natuurlijk zonnebrand en een frisbee.

Welke vakantiebestemming is jouw all-time favourite en waarom?

Ik vind het moeilijk om te kiezen want er zijn zoveel gave plekken op de wereld, maar zou dan toch kiezen voor Thailand. Ben er al meerdere keren geweest en elke keer vind ik het weer een feest! De mensen, cultuur en het eten...I love it!

Wat is je guilty pleasure?

Haha,nou dat is er wel meer dan 1 :-) Ik ben er stiekem van overtuigd dat er ergens deep down echt een zangeres in mij schuilt. Ik mag dan ook graag met ons Whitney meezingen. En, alles waar chocolade op, onder, bij en naast zit….love it! 

Wat is de beste beauty tip die je ooit hebt gekregen?

Niet te veel smeren en reinig je huid goed. Geen idee of het echt allemaal echt helpt maar op zich ben ik niet ontevreden :-)

Waar word jij blij van?

Nou daar ga ik: zingen op de fiets, kijken naar de sterren, wandelen op het strand, werken voor ME&MATS, wijntjes drinken met mijn vriendinnetjes, samen met mijn vriendje heel hard lachen om niets, natuurlijk mijn 2 jongens en skiën.

Is er iets dat je ons wil vragen?

Als je een levenslange voorraad van wat dan ook zou mogen aanleggen, wat zou dat dan zijn?

Oef...nou Astrid...dat is een leuke vraag! Ik heb Astrid even om toelichting moeten vragen, want had deze vraag betrekking op de voorraden van ATF of ging het om waar IK zelf een eindeloze voorraad van zou willen? Het laatste bedoelde ze. Ik ben er de hele week mee bezig geweest. Zou dat Haribo of drop (mijn guilty pleasure) zijn? Van lekkere beauty producten die eigenijk te duur zijn? Of van mijn lievelingswijn Belondrade? Maar ik kies voor een levenslange voorraad kerstdiners exact zoals deze nu zijn! Dus met mijn hele familie. Dan stel ik namelijk zeker dat ze allemaal de rest van mijn leven bij mij zijn en blijven! Vind ik een prettige gedachte! 

Ken jij of ben jij de volgende power vrouw voor deze rubriek "de vrouw achter de tas"? Stuur dan een mailtje naar info@alltimefavourites.nl

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published