De Vrouw Achter de Tas: Alina Topala

Leuk dat je hier weer bent en onze wekelijkse blog leest! Vandaag is het weer de laatste vrijdag van de maand en dus tijd voor de rubriek De Vrouw Achter de Tas en deze maand is dat de Spaanse powervrouw Alina Topala, foodie, blogger en schrijfster van een heel succesvol Spaans kookboek! Benieuwd wie deze vrolijke powervrouw is en hoe zij, gesterkt door onze shoppers, alles uit haar leven haalt? Lees dan snel mee:

1. Hi Alina, vertel ons eens iets over jezelf, wie ben jij en hoe ziet jouw thuis/familie situatie eruit?

Hallo meiden! Mijn naam is Alina Topala, maker van de healthy living blog Green Mama en schrijfster van het gelijknamige boek, samenwonend, moeder van 2 kinderen en we hebben een hond. Ik probeer mijn werk en gezinsleven te combineren, waarbij ik prioriteit geef aan de opvoeding van mijn kinderen en dat ik de tijd die ik met hen kan besteden, zo goed mogelijk benut.

2. En hoe jouw dag? Hoe ziet een normale dag eruit voor jou?

Ik ben de eerste die thuis wakker word. Ik open de deur voor mijn hond Lía zodat ze even de tuin in kan, daarna geef ik haar eten en water en begin met het ontbijt voor mijn kinderen. Ik zorg dat ze klaar zijn voor school en samen met de hond lopen we naar school.

Daarna ren ik naar huis en ga naar de sportschool. Na mijn bokslessen douch ik en ga ik aan het werk totdat ik de kinderen van school moet halen. Na school, naar huis, douchen, eten, huiswerk en wat er nog over is om voor te bereiden voor de dag erna.

Overdag regel ik ook alles wat met het huishouden te maken heeft, doe de boodschappen en kook uiteraard! Mijn dagen zijn dus behoorlijk vol! 

3. Er is een internationaal onderzoek gedaan waaruit bleek dat de tas voor een vrouw in veel landen wordt gezien als hun “sanctuary”, hun heiligdom. Hoe is dat voor jou?

Ik weet niet of ik het een heiligdom zou noemen, maar de shoppers zijn zeer noodzakelijk. Ik heb mijn twee grote shoppers al meer dan 2 jaar en ze zijn nog helemaal intact, net zoals de eerste dag. Ik heb de grote shopper python en de de grote shopper vegan leather croco en gebruik ze om te winkelen, voor het strand, voor de sportschool, voor reizen, om dingen te vervoeren die ik nodig heb voor catering-klussen en ik herhaal nogmaals, ze zijn nog helemaal intact! Zo blij mee! En doordat de grote tassen in zijn geheel kunnen worden opgevouwen, zijn ze nóg handiger omdat ze geen ruimte in beslag nemen, ideaal!

4. Onze slogan is Bags Bigger Than Life: wat versta jij hieronder?

Nou..ze zijn zo groot dat je hele leven erin zou passen en méér! Wat ik eerder al zei: jullie shoppers zijn erg handig, groot en hip!

5. Heb jij tips & tricks of guilty pleasures voor drukke vrouwen zoals jij, hoe zo’n druk on-the-go leven vol te houden?

Probeer positief te zijn, goed te eten en ook je momenten van "ontkoppeling" te hebben, lekker even niks!

6. Is er iets dat je nog van ons wil weten?

Allereerst wil ik jou, Brechje, feliciteren met dit super merk! Female Power stimuleren vind ik echt heel mooi en is iets dat ik heel cool vind aan All-time Favourites! Wat ik graag zou willen weten is wanneer je een vrouwenevenement gaat organiseren hier in Barcelona om je hele collectie, alle modellen èn de nieuwe creaties eens allemaal te zien!

Bedankt voor alles!

Alina

Lieve Alina, dank voor je lieve woorden! Ik ben trots dat mijn tassen jou helpen in jouw drukke on-the-go leven! Ik heb inmiddels jouw kookboek gekocht en aan mijn lief gegeven; ik zit in de bevoorrechte situatie dat er voor mij wordt gekookt haha. Als antwoord op jouw vraag. Tja...als online merk is het lastig om dit soort events in Barcelona te organiseren omdat ons magazijn in Nederland staat. Bovendien is dit zo'n groot distributiecentrum; daar kunnen we niet zo maar even wat tassen weghalen en na het event weer terugbrengen. Neemt niet weg dat het voor Spanje wel heel goed zou zijn om eens ergens live met de collectie te staan. Spanjaarden beschermen heel erg hun eigen Spaanse merken. Dus om vertrouwen te winnen moet ik dit toch maar eens overwegen! Doe jij dan de catering? :-)

All-time Favourites & Greenmama

 

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published