De All-time Favourites rugzak

Leuk dat je hier weer bent en mijn wekelijkse blog leest, die ik schrijf vanuit Barcelona. Vandaag wil ik het met jullie hebben over de All-time Favourites rugzak. De allereerste rugzak van All-time Favourites ontwikkelde ik eind 2017, uiteraard in mijn lievelingsprint python. Niet zozeer omdat ik dat zelf zo leuk vond, een rugzak, maar omdat ik in Amsterdam steeds meer vrouwen op de fiets zag met een rugzak. Plus, een heel goed vriendinnetje van mij appte me en vroeg me destijds waarom ik niet ook een rugzak toevoegde aan de collectie. Dus waarom niet proberen dacht ik? In die tijd werkten we nog met agenten in Italë, Griekenland, België en Denemarken en allemaal kregen zij een sample van deze rugzak, die ze aan hun retailers konden laten zien. Niemand wilde 'm inkopen. Niemand zag er brood in. En dus verdween de rugzak ergens in een doos, want ik dacht "als de retailers er niet in geloven, tja...dan moet ik 'm maar gewoon niet produceren". 

In 2019 organiseerden we ons jaarlijkse kwalitatief marktonderzoek in de showroom, waar we de fans & users, aan het woord laten en feedback laten geven op ATF. Als suggestie kwam daar niet 1x, niet 2x maar wel 8x de tip een rugzak toe te voegen aan de collectie. Moet ik het dan toch opieuw proberen, dacht ik? Ik had zelf de allereerst sample van die rugzak uit 2017, die ik stiekem best vaak gebruikte en altijd als ik 'm gebruikte, kreeg ik leuke reacties; in de rij in de Efteling bij Droomvlucht werd ik 2x aangesproken waar ik die leuke rugzak had gekocht, in de supermarkt tikten vrouwen me aan...toen durfde ik het toch aan en liet 'm in productie gaan.

Ook al vond ik het een product waarvan ik twijfelde of het wel helemaal All-time Favourites was. Ik voel me namelijk altijd een beetje een toerist als ik met een rugzak loop i.p.v stylish. Maar blijkbaar zit dat gewoon in mijn hoofd, want ook hier in Spanje spreken mensen me IN HET SPAANS aan, met de vraag waar ze die rugzak kunnen kopen, dus ze schatten me in als een local en niet als een toerist. En zo heb ik 'm toch toegvoegd aan de collectie: de ATF rugzak. Verkrijgbaar in 3 prints: python, luipaard en zwart croco. Gewoon even als test. En als dit een succes wordt, gaan we de collectie gewoon verder uitbouwen.

Er zit een speciaal vak in voor je laptop, dus hij kan mee naar je werk. Maar ik merk nu we niet het terras op kunnen om wat te drinken en ik met mensen buiten afspreek om de natuur in te gaan, deze rugzak nóg beter van pas komt: lekker wat te eten en wat te drinken in je rugzak en fijn je handen vrij voor je thermosmok thee, flesje water of wijn :-) ! Ik ben officieel om! 

Wat vind jij van dit nieuwe item in onze collectie?

Fijn weekend! Liefs,

Brechje

Rugzak All-time Favourites

Rugzak All-time Favourites zwart

Rugzak All-time Favourites luipaard

Rugzak All-time Favourites snake

3 reacties

Ik ben fan van de rugzak! Ik heb de python print en neem hem overal mee naar toe. Handig op de fiets of tijdens het wandelen. Altijd mijn handen vrij en genoeg ruimte om als werktas, boodschappentas en logeertas te gebruiken. En als laatste…eindelijk een rugzak die er superhip uitziet!

Cindy 19 november, 2021

Ik moest ook even wennen toen ik de rugzakken zag. Idd een hoog toeristen gehalte ofzo. Maar nu ik hem steeds vaker in de stories voorbij zie komen, vind ik m steeds leuker worden!!!!
Dus hij komt denk ik snel op m’n wishlist ♡

Debby 07 november, 2020

Super deze rugzak! Ook voor mijn dochter die ook graag gebruik maakt van mijn ATF collectie.
Het fijne aan de rugzak is dat hij lekker handzaam is en je er even blij van wordt als al de toffe shoppers! Staat zeker op mn wishlist!

Vanessa 07 november, 2020

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published