Daar word je toch blij van?

Jaaa het is weer vrijdag dus tijd voor mijn wekelijkse blog! Vaak val je na een vakantie in een klein zwart gat als je weer aan de slag moet, op tijd naar bed moet en wat minder wijn mag drinken. Maar niets was minder waar deze week. Ik ging van het ene feel good moment in het andere! Lees je weer mee?

Maandagochtend ging de wekker weer vroeg, die had ik de week ervoor in Portugal niet één keer hoeven zetten. En toen de regen maandagochtend met bakken uit de hemel kwam, was dat niet bepaald een feel good moment. Maar de rest van de week was druk maar top.

Het is op dit moment echt heel druk. Layla en Amber zijn de hele dag bezig om All-time Favourites online in de spotlights te zetten, vragen te beantwoorden van nieuwe ATF gebruikers en de site up to date te houden. Hebben jullie de nieuwe landingspagina al gezien bijvoorbeeld waar Layla druk mee is geweest? Daar word je toch blij van? Ik werd er in ieder geval heel blij van toen ze mij deze presenteerde deze week.

Ondertussen ben ik heel druk met de afronding van de nieuwe wintercollectie 2018. Alle orders zijn deze week binnengekomen van de distributeurs en deze ben ik allemaal aan het optellen. Helaas heb ik daar nog geen geautomatiseerd systeem voor, dus moet ik dat handmatig doen. Deze collectie is echt heel leuk en ook al is het nu echt zomer aan het worden in Nederland, kan ik toch ook echt uitkijken naar het moment dat we deze collectie gaan uitleveren aan alle winkels en dat deze online komt. Dat zal eind augustus/begin september worden. (denk aan fake fur bijvoorbeeld, te leuk toch?)

Maar het drukste ben ik nu met de nieuwe zomer 2019 collectie. Na een vakantie zit ik echt bomvol nieuwe ideeën en ben ik eigenlijk niet te stoppen. Dominique (wat zou ik zonder hem moeten!) vertaalt mijn ideeën weer naar een mooi design, dat ik dan weer doorstuur naar mijn producent. Alles lijkt op z'n plek te gaan vallen en dat geeft me echt een boost.

Dinsdag hebben we weer een te gekke winactie op Facebook gezet, speciaal voor Moederdag. Illustrator Kim had ik ergens online voorbij zien komen en ik heb haar gevraagd of ze een foto wilde natekenen van mijn mama met mij. En dat we die als voorbeeld zouden gebruiken voor onze actie; van welke foto van jou en je moeder zou jij een illustratie willen winnen t.w.v. 250€? En daar zijn zulke mooie reacties op gekomen. Ik kan daar oprecht heel blij van worden. Dinsdag maken we de winnaar bekend! Doe jij al mee?

En andere feel good momenten deze week waren:

  • De sinaasappel boomgaard in Portugal afgelopen zondag
  • Deze te gekke foto die we ontvingen vanuit Bali van de jacquard shopper
  • Deze te gekke foto van André Hazes die Monique gisteren op Instagram zette mét onze luipaard shopper
  • M'n nieuwe Nikes die perfect matchen bij mijn turquoise shopper :-) en het heerlijke weertje!

Geniet van het heerlijke warme weekend! Liefs Brechje

Laat een reactie achter

All comments are moderated before being published